Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri fogamzásgátlóra váltani?
Senki nem tudja előre, hogy lesznek-e problémáid. Vannak gyakori mellékhatásai, de ezek sem érintenek mindenkit. Rengeteg féle van. Ha az egyik problémát okoz, kipróbálhatsz másikat. Én is szedtem olyat, amitől összevissza véreztem, de mióta lecseréltem másikra, semmilyen tünetem nincs.
20 kilót felszedni nem fogsz egyik napról a másikra, és főleg nemcsak a fogamzásgátló hatására. Igaz, hogy van akit hajlamosít a hízásra (nem mindenkit), de ezt megfelelő életmóddal lehet ellensúlyozni. Ha annyira súlyos, hogy így is hízol, el kell menni a dokihoz és másikat kérni. Nem muszáj megvárni, hogy 20 kilót felszedj.
Nagyon fontos, hogy csak olyan orvossal írass fel, aki rendesen kivizsgál előtte! Igen, kellemetlen vérvételre meg rákszűrésre járni minden évben, de a biztonságod megéri! Ha kivizsgál az orvos, annak is nagyobb az esélye, hogy eltalálja, milyet írjon fel
Én 5 éve szedek fogamzásgátlót és nem volt eddig tőle bajom. Persze mindenkinek máshogy hat, előtte pontos kivizsgálás kell.
Személy szerint én szeretem szedni és eddig nem volt gondom vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!