Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek térjünk át másik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek térjünk át másik fogamzásgátlási módszerre?

Figyelt kérdés
16 éves voltam, amikor a barátommal megismerkedtem, ő most 20 éves, én 18 vagyok. Mindketten egészségesek vagyunk, én nőgyógyászhoz is járok, illetve egyikünk sem volt még mással szexuális kapcsolata. Már 1 éve járunk. Óvszerrel védekezünk, de igazság szerint nagyon kényelmetlen, tudom, hogy ő szeretné, ha tablettát szednék, de nem meri tőlem kérni. Nekem is sokkal kényelmesebb lenne gumi nélkül. Nem tudom, mit tegyek? Sok jót, de sok rosszat is hallok a fogamzásgátló tablettákról, és szerintem egy 18 éves lány hormonháztartását nagyon-nagyon tönkreteszi. Legszívesebben 20 éves korom után kezdeném el szedni, de mégis tanácstalan vagyok. Szerintetek mit kell tennem?
2010. júl. 6. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:

17 éves korom óta szedek fogamzásgátló tablettát, és soha semmiféle problémám nem volt vele. A mai tabletták hormontartalma alacsony, ha legközelebb a nőgyógyászodnál jársz, kérdezd meg őt is!

23/n

2010. júl. 6. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is 17 évesen kezdtem. Nem volt semmi bajom tőle. Most 31 vagyok és hormonzavarral, meg cisztákkal kezelnek, de ezt állítólag anyámtól örökölhettem. (genetika)

Szerintem az orvos többet tud erről mondani, mint mi. Biztos van valami jó tabletta.

2010. júl. 6. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok:

Engem is műtöttek cisztára, de az nem a fogamzásgátlótól volt, legalábbis a nőgyógyászom szerint. Amúgy is csak egyszeri eset volt, a műtét óta eltelt 3 évben szerencsére nem alakult ki újra.

2010. júl. 6. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek jó tapasztalataim, de te tudod.
2010. júl. 6. 18:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Köszönöm a hozzászólásokat! Annyit szeretnék hozzátenni, hogy mondtátok, hogy cisztátok, stb. volt... és az orvos szerint "az nem a fogamzásgátlótól volt". Erre mondom én azt, hogy ha én milliárdokért gyártok valamit, akkor nem vágni fogom alatta a fát a kijelentéseimmel, hanem éppen hogy többet fogok ültetni...

Itt egy link:

[link]

Akinek van ideje és türelme, olvassa végig... Sok meglepő dolog, amiről nem is tud az ember.

2010. júl. 7. 06:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, ebből is kiderül hogy mennyire káros... én inkább az egészséget választom mint a kényelmet.
2010. júl. 8. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a Patentax hüvelykúp vált be.Kényelmes és biztonságos!Ajánlani tudom mindenkinek.
2010. júl. 10. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
16 éves korom óta szedem, most vagyok 18, 3 éve vagyunk együtt, egy komoly kapcsolatban sztem mindenképp gyógyszer!De neked kell eldönteni:) Sok jó mellékhatása is van, én rosszat nem tapasztaltam, talán kicsit híztam, de tényleg nem olyanok, mint a régiek.
2010. júl. 10. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 20 éves korom óta szedem, most 30 vagyok. Azon kívül, hogy rendszeresebb és fájdalommentes lett a menstruációm más mellékhatása nem volt. És mennyivel jobb egy csupasz fütyibe ülni, mint a gumiba! Különben mi nagy gumiszaggatók voltunk és volt, hogy pont akkor szakadt el, amikor a barátom elment. Na akkor jött az eseményutáni tabletta, sokszoros hormonlökettel
2010. júl. 10. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!