Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nem lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal *majdnem* szexeltünk,szóval az volt,hogy előtte kivertem neki,majd eltelt egy bizonyos idő,...és...elkeztemeneki megint verni/hogy feláljjon/,és felhúzzuk a gumit,de én húztam fel és félek,hogy amikor előtte kivertem neki,szóval az rákerült a óvszer külsejére...de végülis nem tette belém...épp hogy csak a vége ért hozzá a hüvely nyílásomhoz,de nem ment a szűzhártyámon át,így akkor biztosn em lehetek terhes még akkor sem hogy ha volt az óvszeren sperma?,mert gondolom maguktól nem *kúsznak* be,szerintetek?
2010. júl. 6. 09:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsi vagy még a szexhez és tudatlan, de ne aggódj, az előző válasz íroi is legalább annyira tudatlanok, legalábbis nagyrészük. Pl hozzafuznem az egyik kommentelohoz h a szuzhartyan nem lyukak vannak, hanem egy nagyobb a kozepen, nem olyan mint a dobhartya, sokkal inkabb olyan mint egy gyuru a huvely falan. Ha nem tette be, nemhiszem h terhes lennel, de ha kezetmostal elotte(mintha ezt lattam volna h ezt irtad valahol) akkor nagyon kicsi az eselye, hogy sperma legyen rajta, s ha van is nagyon keves, es meg be se kerult rendesen a huvelyedbe. Mikor a pasi elmegy tobbmilliard spermium kerul a huvelybe majd a mehbe, s ebbol a par milliardbol ha kerul 1-2 ami megtud termekenyiteni, szal az a minimalis mennyiseg, amit ismetelnek hogy valoszinuleg else jutott a mehedig, meg meg azis ottvan h ahhoz hogy terhes legyel, ez mind peteereskor kellett volna tortenjen, szerintem annak az eselye hogy terhes legyel annyira minimalis, hogy egyaltalan nemhiszem :) Es inkabb nezz utanna olyan helyeken ahol orvosok irnak, vagy kerdezd a biosztanarod-tanarnod, vagy pszihologust, vagy aki szexualis felvilagositast tart(altalaba ezek tartjak) mert ezen az oldalon eleg sok olyan ir, aki nem ert hozza, es csak a hulyesegeket irjak, adott esetbe amit ok elkepzelnek, vagy sejtenek...
2010. júl. 6. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja es (Fiu, 18) szal nem egy 13 eves vagyok aki mindenhova annyit ir h Terhes vagy s ienek...
2010. júl. 6. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:

anyátok pics.áját lehet terhes. ne hagyd magad hülyére venni, ez az oldal tele van ilyen kibebas.zott nyomorékkal, akik szerint ha ránézel egy péniszre már attól terhes leszel.

btw lehet hogy tényleg nem vagy még ott agyilag, hogy szexuális életet élj.

2010. júl. 6. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!