Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok van itt olyan akinek nem haszmalt a fogamzasgatlo?
Tudom hogy sok ilyen kerdes van.
Tudtommal se chron se pajzsmirigy betegsegem sincs.
Bevettem 24.aktivat, es akkor voltam egyutt a parommal, aki belemelvezett. Az elso megvonasos verzesem se jott meg. Ilyenkor mi a teendo? Folytassam a kovetkezo levelet?Mennyi esely lehet a terhessegre?
Felszivodasi zacarom az lehet van :/
Attol tartok hogy nem hatott.
*hasznalt
**zavarom
Csinálj egy tesztet. Esetleg most, illetve reggel.
Ma kene folytasd a tabit? Ha negativ akkor kezd el. Ha a reggeli is negativ amint eléred az orvosod hívd fel.
Csak szólók, hogy a teszt csak az aktus után 10-14 nappal mutat biztos eredményt addig nem fogja kimutatni...
Ha eltelt már ennyi idő csak akkor csinálj tesztet.
Ha jól értem ez volt az első hónap amikor elkezdted szedni a fogamzásgátlót?
Ha igen, akkor utánanézhettél volna vagy a felíró orvos emlíhette volna hogy az első hónapban kiegészítő védekezés is kell!
Vegyél egy tesztet!
Koszonom a valaszokat, de mivel meg most tortent par napja tuti nem mutat eredmenyt.
24+4 placebos fele a tablettam :( Az orvos azt mondta a 24 aktiv utan lehet :/
Ha elkezdem szedni es megis az vagyok, lehet bajom?
Amikor visszakerdeztem az orvosnal azt mondta ha 2 hetig szedem es utana vagyunk egyutt sincs gond. En ezen neztem csak, mert alacsony hormontartalmu gyogyszerrol van szo
Lehet azert nem jon megvonasos verzes mert ideges vagyok miatta? :(.ketsegbe vagyok esve :( Azert kezdtem gyogyszert szedni hogy ne keljen aggodnom, de ezek utan gumi es gyogyszer lesz. :(
Alhasi gorcsom viszont van, ez mit jelenthet?
Egy het se telt el az aktus ota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!