Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Placebo idoszakbam voltunk egyutt?
24 aktiv gyogyszert bevettem es az 1. Placebo tabletta elott vedekezes nelkul fekudtem le a baratommal.
A betegtajekoztato szerint 5 nap eleg a vedettseghez, en mar akkor 24 napja szedtem. Lehetett baj ebbol, ha nem jott meg egyaltalan, a 4 placebo alatt?
Most kezdjem ugyanugy a kovetkezo levelet?
Az eloiras szerint szedtem minden nap, ugyanabban az idoben.
A fogamzásgátló a teljes időben védelmet biztosít. Vannak olyanok, amelyeket szünettel kell alkalmazni, és vannak, amelyekhez placebó tabletták vannak, mert könnyebb minden nap bevenni, mint számon tartani, hogy hány napja van szünet. A megvonásos vérzés előfordul, hogy nem jelentkezik, később stabilizálódhat. A védettségedet ez nem érinti, védve vagy.
Igen, folytasd a szedést, előírás szerint. Ha az megnyugtat, keresd fel a nőorvosodat, számolj be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!