Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tablettát szedek de elvileg nem tartalmaz hCG-t a teszt kimutatja ha állapotos vagyok?
Figyelt kérdés
És muszály megvárnom a mensi időpontját?
Amit tudnotok kell: a mensiben azért nem bízok mert anya és nagyi is menstruált a terhesség elején. Lindynette20 a bogyó és a teszt Lili.
2008. nov. 10. 22:41
1/9 anonim válasza:
Mindenképp várd meg a mensi időpontját! Ha az anyukád és a nagyid is menstruáltak terhesség alatt, akkor a mensi után csináld meg a terhességi tesztet, akkor amikor már egyáltalán nem vérzel. Miből gondolod, hogy terhes lehetsz?
2/9 A kérdező kommentje:
Az első levél után elég kevés volt a mensim és néha fáj a hasam és semmi más ötletem sincs hogy mitől. No meg szünet előtt felfázásra gyógyszert szedtem, nem antibiotikum de azért aggódok.
De miért várjam meg a mensi végét?
2008. nov. 10. 22:52
3/9 anonim válasza:
Az teljesen normális, ha az első levél után kevés volt a mensid. Ez így is fog maradni, amíg szeded a tabit! Ez a hormonok miatt van! Nem hinném, hogy befolyásolná a fogamzásgátló hatását az antibiotikum. Szóval ha rendesen szedted, és nem ürült ki túl hamar a szervezetedből (nem hánytál és nem volt hasmenésed a gyógyszer bevétele utáni 5-6órában), akkor szerintem feleslegesen aggódsz! De ha megnyugtat, tesztelj! Azért kell megvárnod a mensid időpontját, mivel ha mégis terhes lennél, kb. addigra ágyazódna be, s a teszt csak utána tudná kimutatni.
4/9 anonim válasza:
Azért kell megvárnod, mert a teszt csak 2-2,5 hetes terhességet mutat ki, az meg kb. a mensi végén van. A hcg-s dolgot nem értem... A tabletta nem tartalmaz hcg-t... Vagy nem tudom, hogy értetted. Hcg az a hormon, ami a terhesség alatt termelődik, és ez a vizeletedből kb 2 hetes terhességnél kimutatható. Attól függetlenül is kimutatja a teszt, hogy tablettát szedsz.
5/9 anonim válasza:
Most látom, hogy nem is antibiotikum. Mindegy, általában a gyógyszerek nagy része nem csökkenti a fogamzásgátló hatását! Ha rendesen szedted, tuti nincs gond!
6/9 anonim válasza:
Elárulom, ezt a gyógyszer teszi.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
A hCG-t azért említettem mert a teszt tájékoztatója szerint van olyan fogamzásgátló amiben lehet. Már ha jól értettem.
Kb 3 hete volt "akció" ami miatt kissé aggódtam de mostmár nyugodtabb vagyok. :)
2008. nov. 10. 23:06
8/9 A kérdező kommentje:
Ja és hallottam hogy a gyógyszer bekavar de nekem semmi mellékhatás nem jött elő. Azért köszi a tájékoztatást! Remélem ez így is marad. :)
2008. nov. 10. 23:07
9/9 anonim válasza:
Tessék, itt a mellékhatás. Fölöslegesen izgulsz és ettől már logikusan gondolkodni sem tudsz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!