Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalatok a Pharmatex kúppal?
orvosok se ajánlják, nem is biztonsagos.. ha semmiképpen se kell gyerek, akkor ne igy védekezzetek..
2010. júl. 4. 22:19
Nekem csupa jókat mondtak róla. Mondjuk én nem tinik véleményére voltam kíváncsi, hanem felnőtt nők véleményére. Nekik nem volt panaszuk rá, azt mondták ovulációkor megszakítással csinálták, ezt még hozzátették.
Megjegyzem nagymamám egész életében spermicidet használt, és egyetlen gyereke van, aki tervezett.
2010. júl. 4. 22:21
ez attól is függ, h ki mennyire termékeny.. ezt pedig nem tod előre.. ez a módszer csak kiegészitésképpen ajanlatos.
2010. júl. 4. 22:25
Hát a spermicid hatékonysága nem függ a termékenységtől. Javarészt az a gáz ezzel, hogy nem tudják használni. Komolyan nem tudják hová kell, meddig és mikor. Na most ezen után ne csodálkozzon senki, ha nem működik. Mondom, a felnőtt nők nem panaszkodtak rá, csak azok, akik nem tudták használni. Fiataloknak én sem ajánlom, illetve mondjuk ajánlom, de tényleg használjanak valamit mellé addig, ameddig nem tanulták meg használni ezt.
2010. júl. 4. 22:28
ez majd remélem, h mindenkit meggyőz.. sőt, miután az orvosok se ajánlják, sztem nincs miről beszélni.
[link]
2010. júl. 4. 22:57
tini szempontból
amikor elkezd olvadni folyik kifele
tehát az orális szex annyira nem lehetséges vele ha már fent van...
utána meg ha nem olvadt fel teljesen kb darabokban jön ki
2010. júl. 14. 10:16
7/10 anonim válasza:
én használtam,de csak kb 1hónapig,mert iszonyúan irritált belül,és mikor végeztünk a párommal akkor meg darabokba jött ki. én inkább a hüvelygyűrűt ajánlanám!
2010. júl. 14. 11:42
8/10 anc válasza:
Én valahol azt olvastam, hogy az egyik legbiztonságosabb módszer, nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek. Persze, csak ha megfelelően használják. Ovuláció ideje alatt nagyobb a kockázata a teherbeesésnek, inkább azt azt megelőző és követő időszakokban érdemes használni. A hüvelyváladékod állagát figyeld, ha nyálkásabb, kevésbé sűrű, akkor ne ezzel védekezz! Be kell tartani ezeket a nagyon egyszerű előírásokat, és nem lesz semmi baj. Nekem se lett gyerekem, sőt, még darabokban sem jött ki belőlem a bogyó. Meg kell várni a 10 perces hatóidőt..nem értem, aki ilyeneket írt, az mit csinált.
2010. júl. 14. 12:56
utolsó, nem tom, h hol olvashattál ekkore hülyeséget, h ez az egyik legbiztonsagosabb, amikor mindannyian tudjuk, h ez max. gumival biztonsagos, mint kiegészitő védekezés, és közel sem éri el a gumi, vagy a tabletta hatásfokát. ha nem gond a baba, akkor lehet ezt hasznalni, de ha semmiképpen sem kell, akkor ne.
2010. júl. 14. 13:52
Az egyik ismerősöm csak így védekezik, és véletlenül soha nem csúszott be gyerek, de mi a barátommal óvszert használunk, mert én sem bízok benne.
Ja, ez az ismerősöm, azt mondta, hogy megszakításokkal biztonságos.
23/L
2010. júl. 14. 13:53
Kapcsolódó kérdések: