Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj, nehèz ès forró a mellem. Mitől lehet?
Szia, ahány nő annyi tünet.
Nem maradt ki tabletta? Az furcsák, hogy úgy jött meg, hogy még volt hátra gyógyszer.
Tudom aggasztó és nehéz kivárni, de várd meg a menzeszt, ha már késik egy napot, akkor tesztelj. Ha terhes vagy, az már kimutatja. Ha nem, akkor menj el dokihoz, mond meg, hogy előbb volt vérzés, előfordul, hogy a fogamzásgátló viseli meg a hormonjaid.
Persze, megértem, hogy aggódsz. Ha a doki szerint védve voltál végig, akkor úgy is van. Csak gondolom ez a gyógyszer nem volt számodra megfelelő. Én is régen így voltam, kb ötödik gyógyszer vált be. Volt amelyik migrént okozott hetente többször, volt amelytől kipattogott az arcom, hátam stb, mindig volt valami. Így visszagondolva nem lennék újra kísérleti nyúl.
Kitartást neked!
"Doki szerint ilyet nem csinál a tabletta"
A dokinak érdeke, hogy a tabi mellett maradj. Így akár választhatsz másikat (neki meg csengetik a jutalékot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!