Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fáj, nehèz ès forró a mellem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj, nehèz ès forró a mellem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2hónapig szedtem a fogamzásgátlót.A 2hónapban mèg volt 5szem tabletta mikor vèrezni kezdtem.Ez március 6-a volt ès előtte 2nappal voltunk együtt vèdekezès nèlkül.Jövő hèten kellene talán megjönnie ha a vèrzèstől számítom.Március 23-án volt olyan nyálkám mint ami ovulációkor szokott lenni.Utoljára a vèrzès előtt volt sex.Ez a mostani mellfájdalom már pár napja tart.De most már forrók is a melleim.Ez mit jelenthet?Hogy meg fog jönni?Csináltam tesztet ma 27nappal aktus után ami negatív.Így csak nem vagyok terhes ugye?köszi,ha válaszoltok.

#menzesz #Forró mell
2019. márc. 31. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, ahány nő annyi tünet.

Nem maradt ki tabletta? Az furcsák, hogy úgy jött meg, hogy még volt hátra gyógyszer.

Tudom aggasztó és nehéz kivárni, de várd meg a menzeszt, ha már késik egy napot, akkor tesztelj. Ha terhes vagy, az már kimutatja. Ha nem, akkor menj el dokihoz, mond meg, hogy előbb volt vérzés, előfordul, hogy a fogamzásgátló viseli meg a hormonjaid.

2019. márc. 31. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem maradt ki egy gyógyszer sem.Szinze percre pontosan szedtem.Voltam dokinál ès azt mondta gyenge a tabletta ès írt másikat.Azt mindta attól mèg vèd hogy hamarabb jött vèrzès.Az utolsó aktus a vèrzès előtt 2nappl volt.Azóta nem törtènt semmi.Ès mar nem szedem a gyógyszert ebben a hónapban mert brutális hasfájásom volt mellette mind a 2hónapban míg szedtem.Csak most nem tudom azt sem mikor kellene megjönnie.Aztán ez a mellfájás.Ès már muszaj volt megkèrdeznem.
2019. márc. 31. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze, megértem, hogy aggódsz. Ha a doki szerint védve voltál végig, akkor úgy is van. Csak gondolom ez a gyógyszer nem volt számodra megfelelő. Én is régen így voltam, kb ötödik gyógyszer vált be. Volt amelyik migrént okozott hetente többször, volt amelytől kipattogott az arcom, hátam stb, mindig volt valami. Így visszagondolva nem lennék újra kísérleti nyúl.

Kitartást neked!

2019. márc. 31. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ezt 2hónapig szedtem csak.Mar 4 hete nem szedem,de mèg mindig fájdalmaim vannak.Eddig olyan volt mintha marná szèt valami a mèhem.Mèg most is fáj de legalább mar nem olyan ègő èrzès.Doki szerint ilyet nem csinál a tabletta de ez azóta van h szedni kezdtem.Remèlem minden rendben lesz ès megjön a jövő hèten valamikor.
2019. márc. 31. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

"Doki szerint ilyet nem csinál a tabletta"

A dokinak érdeke, hogy a tabi mellett maradj. Így akár választhatsz másikat (neki meg csengetik a jutalékot).

2019. aug. 29. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!