Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális, hogy forró a mellem...

Normális, hogy forró a mellem szoptatás után?

Figyelt kérdés
Még csak egy hetes a babám, így nem nagyon tudom, hogy mi megfelelő és hol kezdődik a baj. Be volt keményedve egy ideig, de sikerült minden csomót kimasszíroznom belőle, sőt, egyre könnyebben szopik. Azt vettem viszont észre, hogy szopás után jóval melegebb az a mellem, amiből evett, mint a másik, vagy a testem egyéb részei? Ez nem gond? Nem lehet, hogy begyulladt?
2011. febr. 5. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha puha,nem érzel benne csomókat, akkor tuti nincs begyulladva, de azért javaslom, hogy fejjél, mert könnyen begyulladhat, nekem az elején voltak vele gondjaim...

És én is éreztem, hogy meleg, igazából nem tudom mitől van, de még csak most szültél, totál fel van borulva a hőháztartásod és mindened.Eltelik még pár hét mire "beállsz" akkor már nem fogod ezt tapasztalni szerintem.DE figyelj, hogy ne legyen lappangó tej a melledbe, mert az komoly gondokat tud okozni

2011. febr. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!