Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem engedik az orvosok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik az orvosok?

Figyelt kérdés
Közel 40 éves nő vagyok. Van már 2 gyerekem. Jópar éves házasság áll mögöttünk férjemmel. Jelenleg óvszerrel védekezünk, de ez nem mindig kényelmes. Múlt héten voltam nőgyógyásznál, elmondtam, hogy egészen biztos nem szeretnénk több gyereket és szeretnék biztos módszert a fogamzásgátlásra. Csinaljuk meg az elköttetést. Erre az volt a válasz, hogy fiatal vagyok még, meggondolhatom magam pár év múlva. :( én viszont tudom, hogy semmilyen szempontból nem akarnánk 3.gyereket. Nem csak hirtelen fellángolás lenne ez a döntés. Mielőtt elmentem az orvoshoz, hónapokon át érleltem a dolgot és mindig arra jutottam, hogy ez egy nagyon jó döntés lenne.Felkerestem egy másik orvost... Ő ugyanevvel zárta le a beszélgetést. Nem értem miért, hiszen nem vagyok gyerektelen, nem is vagyok szemtelenül fiatal sem.. Számomra pont optimális lenne ez a megoldás. Főleg eü szempontból is. Titeket utasitottak vissza erre hivatkozva? Mi lett végül?

2019. márc. 29. 11:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja, azt hittem betöltötted a 40 évet. Ebben az esetben az orvos helyesen járt el, így nem lehet megcsinálni.

Menj vissza, ha betöltötted.

Utolsó voltam.

2019. ápr. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!