Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlétet tervezzük a párommal. Szűz vagyok. Milyen fogamzásgátlási módszert ajánlanátok ovszeren kívül? ( Tablettátol kicsit tartok)
A 7-esnek igaza van. A pasid még nem is csinálta, de már elvárja, hogy te védekezz, te csesszed tönkre az egészséged mindenféle szintetikus hormonokkal. Hát...
Ha elfogadsz egy tanácsot, ennek itt és most véget vetsz és keresel egy normális pasit. Én is most készülök a szüzességem elvesztésére, a páromnak volt régebben hosszú kapcsolata, ahol nem kellett a gumi, de amikor megbeszéltük és mondtam, hogy szó sem lehet hormonális fogamzásgátlásról (pedig én nem tini vagyok már), zokszó nélkül elfogadta.
Keress egy normális férfit!
A gumi nem mindenkinek opció, az injekció pedig ugyanolyan hormonkészítmény, mint a tabi, sőt...
Azt pedig hol írta a kérdező, hogy a párja erőltetné a tabit?
Nem is értem a válaszolókat...
Kérdező!
Mi anno gumit használtunk az akkori párommal, mikor elvesztettem... azóta is mélységesen bánom. Ízlések és pofonok.
Azt tartsd észben, hogy a szüzesség nem garantálja, hogy nincs betegségetek!!
Sajnos olyan nagyon nagyon sok opció nincs egyébként.
Ha ez a kettő kizárva, akkor maradnak:
- pesszárium, méhszájsapka - szerintem nem megbízható, egy szűznek pedig biztosan szenvedés
- spirál - gondolom, fiatal vagy, így nem biztos, hogy a legjobb döntés
- elköttetés - túl végleges, nem egy első szexhez való, és nem is legális idehaza
- pharmatex - kiegészítő védekezésnek jók, másra nem
- hőmérőzés, nyák megfigyelése, stb. - én magam nem bíznék benne
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Most mi is épp szenvedünk a párommal, mert gumit nem használhatunk, és bár jelenleg hormonális fogamzásgátlót alkalmazok, szeretném abbahagyni, így vakarózunk, hogy mi lenne a jó megoldás.
Sajnos jelenleg bármelyik mód vagy nem elég biztos, vagy veszélyes a szervezetre, vagy kényelmetlen és elcseszi a szexuális élményt, vagy ezek tetszőleges kombinációja.
Elég nagy szívás.
Oké, hogy komoly a kapcsolat, de még nem szexeltetek. Szűzként elég sok minden ki van lőve: értelemszerűen nem lehet spirált használni, a pesszáriumot nem fogod tudni normálisan felhelyezni, a helyi spermicidek megbízhatatlanok, ráadásul sokaknál irritációt okoznak (saját tapasztalat...).
Tehát vagy marad az óvszer, aztán kerestek valami mást, ha már megismertétek egymást, meg te magad a saját tested, vagy felíratsz tablettát.
"Ha ennyire komoly akkor használhattok nyugodtan fogamzáshátlót, nincs semmi probléma ezekkel... minimális hormont tartalmaznak ma már."
Végül is mi az a kis hormonadag, ami kikapcsolja a természetes ciklust, meg egy rakat mellékhatása lehet..
"Ez egyébként szerintem annyira szomorú, hogy kb. csak az számít értelmes döntésnek, ha az ember egy gumidarabbal veszti el a szüzességét... én is így tettem, a mai napig bánom, bár másrészről ma se tudom, mi lett volna jobb. :("
Menj el pszochológushoz, mert ez nem normális! Emberek millió veszítik el így, mégsem rinyálnak ennyit.. A barátoddal voltál, nem 1 gumival, vagy neked nem számított semmit a jelenléte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!