Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttlétet tervezzük a párommal. Szűz vagyok. Milyen fogamzásgátlási módszert ajánlanátok ovszeren kívül? ( Tablettátol kicsit tartok)
Nos, sokféle lehetőség van.
A tablettát én sem ajánlanám, az a sok hormon teljesen kinyírná a természetes működésedet.
Nézd meg ezt a videót és válassz:
Elnézést, de feltettem egy normális kérdést, viszont te alpári módon válaszoltál. Ha nem tudsz normálisan megnyilvánulni, kérlek ne fáradozz azon hogy válaszolj. Szállj kérlek magadba egy kicsit.
A többieknek köszönöm a választ, de az óvszerren kívül szeretnénk megoldást, ha nincs más az lesz de a többi megoldásra lennénk kivancsiak
Ami nem gyógyszeres az helyi. Ebből az ilyen krémek, kúpok nem elég biztonságosak. Vannak még méhsapkák, pesszáriumok meg ilyesmik. De szűz lány az első alkalom előtt inkább ne próbáljon felrakni magának vmit olyan mélyre, mert még az életkedve is elmegy, nem hogy a romantikus hangolata.
Óvszer sokkal jobb. S az véd a leginkább. Első együttlétnél próbáljátok azzal. Aztán majd megtaláljátok a nektek megfelelő módszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!