Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos az időben megszakításos szex?
"Ugyanis az index szerint 30% a teherbeesés esélye ami igen sok, vagyis 100 nőből 30 terhes lesz."
Erősen kétlem, hogy ilyen nagy esély lenne, szerintem a valós szám max 5% lehet. Teherbe lehet esni az előváladéktól is, de azért nem olyan könnyen. Hónapokig dugtam én is rendszeresen egy csajjal gumi nélkül, aztán nem lett semmi.
Utolsó, 2 perc google keresés ahelyett, hogy kételkedsz:
A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer, illetve a módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma.
Nincs fogamzásgátlás - 85
Megszakításos védekezés - 35
Naptár-módszer - 14-40
Spermicidek - 5-20
Méhszájsapka - 7-11
Óvszer használata - 3-4
Női óvszer - 1-5
Pesszárium spermiciddel - 2-3
Hőmérőzés - 0.5-3
Injekció - 0.03-2
Hormonális IUD - 0.05-0.1
Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5 Sterilizáció - 0.1-0.3
Implantátum - 0
Részletek: [link]
#9, szép példáját adod az adatok ízlés szerinti felhasználásának. Az általad idézett 30% az átlagos alkalmazás esetén ezért index, míg a tökéletes alkalmazáshoz 4% tartozik. Ugyanezek a számok a férfi gumióvszer esetén 12% és 2%, tehát a jól alkalmazott gumióvszer, amiben mindenki megbízik, csak kétszer biztonságosabb, mint a jól kivitelezett megszakítás.
Az adatokat én is a webbeteg oldalról vettem. [link]
Hát 15-ös te hol olvastál ilyen hülyeségeket?
Ugyanis a belinkelt cikkben világosan mutatja az ábra a 30%-ot és nincs szó semmilyen 4%-ról.
"szép példáját adod az adatok ízlés szerinti felhasználásának"
Inkább te vagy erre a példa...
Ugyanis az ábrán a gyakorlati alkalmazás a valós adat, az mutatja a valóságot, ami persze a 30%.
A 4% az csak egy ideál/álom szám ami akkor lenne valós ha az egész világon megfelelően alkalmaznák a megszakítást, de tudjuk hogy a többség nem képes erre.
Ez olyan mintha én most azt mondanám, hogy nézzd milyen jó világban élünk hiszen nincs bűnözés az emberek boldogok és kedvesek. Közben meg a valóság pont az ellenkezője, vagyis lopnak, hazudnak, csalnak, sok a szegény akik éheznek, boldogtalanok...
Most komolyan. Ne hogy már az a pár száz forintot sajnáljátok óvszerre.Majd ha becsúszik majd adjátok nekem én felnevelem.
4 barátnőm is teherbe esett így. Rengetegen azért hagyják ott a középiskolát.
Ha kihúzod időben akkor is a combról még odafolyhat akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!