Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos az időben megszakításos szex?

Figyelt kérdés
Mert sok párt ismerek akik évek óta így csinálják és nem védekeznek, tabit sem szednek és nem estek teherbe.
2019. márc. 16. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"Ugyanis az index szerint 30% a teherbeesés esélye ami igen sok, vagyis 100 nőből 30 terhes lesz."

Erősen kétlem, hogy ilyen nagy esély lenne, szerintem a valós szám max 5% lehet. Teherbe lehet esni az előváladéktól is, de azért nem olyan könnyen. Hónapokig dugtam én is rendszeresen egy csajjal gumi nélkül, aztán nem lett semmi.

2019. márc. 16. 22:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, 2 perc google keresés ahelyett, hogy kételkedsz:

A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer, illetve a módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma.

Nincs fogamzásgátlás - 85

Megszakításos védekezés - 35

Naptár-módszer - 14-40

Spermicidek - 5-20

Méhszájsapka - 7-11

Óvszer használata - 3-4

Női óvszer - 1-5

Pesszárium spermiciddel - 2-3

Hőmérőzés - 0.5-3

Injekció - 0.03-2

Hormonális IUD - 0.05-0.1

Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5 Sterilizáció - 0.1-0.3

Implantátum - 0

Részletek: [link]

2019. márc. 16. 22:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztonságos. gumi, tabi megfelelő használat mellett 100% biztonságot ad.
2019. márc. 17. 13:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is évek óta így védekezem és nem estem teherbe. Sztem olyanoknál fordul elő, akik nem húzzák ki időben és "kicsit" bele élveznek punciba és nem merik bevallani.
2019. márc. 18. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:

#9, szép példáját adod az adatok ízlés szerinti felhasználásának. Az általad idézett 30% az átlagos alkalmazás esetén ezért index, míg a tökéletes alkalmazáshoz 4% tartozik. Ugyanezek a számok a férfi gumióvszer esetén 12% és 2%, tehát a jól alkalmazott gumióvszer, amiben mindenki megbízik, csak kétszer biztonságosabb, mint a jól kivitelezett megszakítás.

Az adatokat én is a webbeteg oldalról vettem. [link]

2019. márc. 19. 00:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát 15-ös te hol olvastál ilyen hülyeségeket?

Ugyanis a belinkelt cikkben világosan mutatja az ábra a 30%-ot és nincs szó semmilyen 4%-ról.

2019. márc. 19. 07:24
 17/19 anonim ***** válasza:

"szép példáját adod az adatok ízlés szerinti felhasználásának"

Inkább te vagy erre a példa...

Ugyanis az ábrán a gyakorlati alkalmazás a valós adat, az mutatja a valóságot, ami persze a 30%.

A 4% az csak egy ideál/álom szám ami akkor lenne valós ha az egész világon megfelelően alkalmaznák a megszakítást, de tudjuk hogy a többség nem képes erre.

Ez olyan mintha én most azt mondanám, hogy nézzd milyen jó világban élünk hiszen nincs bűnözés az emberek boldogok és kedvesek. Közben meg a valóság pont az ellenkezője, vagyis lopnak, hazudnak, csalnak, sok a szegény akik éheznek, boldogtalanok...

2019. márc. 19. 08:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez a 30% szerintem teljesen irreális szám, akármit is mond a statisztika. Tapasztalatból mondom én is, az teljesen kizárt, hogy 10 alkalomból 3x teherbe essen a nő. Feltéve persze, ha mindent jól csinálsz, és tényleg időben kiveszed. Mert ha nem, az már nem megszakítás szerintem.
2019. márc. 19. 09:29
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

Most komolyan. Ne hogy már az a pár száz forintot sajnáljátok óvszerre.Majd ha becsúszik majd adjátok nekem én felnevelem.

4 barátnőm is teherbe esett így. Rengetegen azért hagyják ott a középiskolát.

Ha kihúzod időben akkor is a combról még odafolyhat akár.

2019. márc. 21. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!