Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így véd? Ha beveszem akkor és utána vagyunk együtt az már biztonságos?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek az első levelet. Három napja vettem be az elsőt és ott fogok aludni a barátomnál pont mikor a hetediket veszem be, amitől ugye véd. Szombat este veszem be a hetediket azaz az utolsot. Ha utána szeretkezünk akkor elvileg már véd. Tévedek?2010. júl. 2. 22:50
11/14 A kérdező kommentje:
Rendben, de óvszerallergia miatt lett felíratva a tabletta. Eddig pharmatex termékeket használtunk, de megszakítással, akkor az az egy hét még pluszba jobb lenne? Mármint ha két hétig szedném..?
2010. júl. 4. 13:26
12/14 anonim válasza:
Én mikor elkezdtem anno akkor pont 7 nap után csináltuk gumi nélkül, de sztem még várjatok pár napot:)
13/14 anabella90 válasza:
Szerintem már védeni fog a gyógyszer. Persze mindenkire máshogy hat, de én 4-5 szem után már szeretkeztem a párommal.
Persze még 1* mondom, hogy ezt így nem lehet mások tapasztalatai alapján. A helyetekben talán aznap este még a megszakításos módszert alkalmaznám.
14/14 anonim válasza:
Védve vagy nyugi.. nem hiába írják rá a tájékoztatóra, hogy attól kezdve véd!Meg ha a dokid is mondta, hogy 7. naptól kezdve már nem kell kiegészítő védekezést alkalmazni akkor nyugodtan hihetsz neki!Inkább a nőgyógyászodra hallgass ebben az ügyben.Bár ha ennyire félsz akkor használjatok mellette mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!