Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyen szakad a gumi óvszer?
Sziasztok, rengeteg helyen olvasom itt hogy kiszakadt nekik a gumi és terhes lett és olyat is hogy nem szakadt ki és úgy lett terhes
Mennyire könnyen szakad el? (Viszonylag lassú menet közben)
És meddig bírja? 45 percet kibír ? Folyamatos aktus alatt?
Semennyire.
Anno kamaszként én is nagyon paráztam ettől. Egyszer beáldoztam rá egy óvszert, percekig húzgáltam, körömmel megcsíptem, felhúztam a kezemre és semmi baja nem lett.
Nagyon ritkán szakad ki, én soha nem jártam így és mástól sem hallottam még akit személyesen ismerek.
A gumi melletti terhességek 99%-ban ott van az a "de" ami sokszor nem kerül kimondásra. "Az elején berakta kicsit, de utána felhúzta a gumit!"
A Gyakori híres arról, hogy itt mindenféle extra ritka dolog mindennapos. Itt rengeteg a 23 centi hosszú és 6 centi vastag farok, itt minden lány és nő mélytorkozik, és lenyeli, és a többségüknek csodás élménye volt 2 fiúval. Itt sok fiú 6x élvez el egy éjjel, elélvezés után azonnal folytatni tudja, és 40 percig kefél. És itt van az is, hogy rengeteg óvszer kiszakad.
Én kipróbáltam a DM olcsó gumiját (száz forint alatt/db), és némi ügyeskedéssel felhúztam a fejemre. Egy másikba 4,5 liter jó forró vizet töltöttem, és föl tudtam emelni a száránál fogva.
Azt gondodlom, hogy a kiszakadós kérdéseket olyanok teszik föl, akik egyáltalán nem védekeztek, de ezt nem merik leírni, mert a válaszolók 90%-a csak hülyézné őket.
Akkor szakadhat ki, ha nem eléggé nedves a nő hüvelye, tehát a férfi szerve nem csúszik könnyen be. A másik ok lehet a nem megfelelő felhelyezés.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!