Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális ez? Egyből felírta a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Egyből felírta a tabit.

Figyelt kérdés
Tegnap elmentem nőgyógyászhoz életembe először. Megvizsgált, de előtte szerettem volna kérdezni. De nem hagyta:s Felírta a fogamzásgátlót mindenféle kérdés nélkül.Volinát írt fel. Nyugodtabb lennék ha kérdezett volna, vagy elküldött volna vérvételre. Kb semmit nem tudtam megkérdezni.Normális ez? Mindenkivel ilyenek az orvosok vagy csak én vártam mást?
2010. júl. 2. 11:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem menj el egy lelkiismeretesebb dokihoz, a helyedben én így nem merném elkezdeni szedni, mert lehet nem is jó neked ez a fog.gátló...nekem vér és vizelet és méhnyakrák szűrés is volt,egy lelkiismeretesebb és egy jobb orvos ezeket a vizsgálatokat elvégzi és minden kérdésedre válaszol ez a minimum szerintem
2010. júl. 2. 11:59
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Eléggé felelőtlen volt.Minimum egy vérképet kéne látnia mielőtt gyógyszert ír nőgyógyász létére.
2010. júl. 2. 12:00
 3/19 anonim ***** válasza:
51%

Nekem sem csináltak vérképet. Mivel érvényes volt a cytom, nem ellenkezett.

Az én orvosom nem kuruzsló, nem értem mért kell egy gyógyszerhez vérvétel.

2010. júl. 2. 12:02
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
mert talán egy csomó embernek a májfunkciója szar...
2010. júl. 2. 12:04
 5/19 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó: Azért, hogy megnézze a májműködésed, ill. bizonyos esetekben trombózis hajlamot is néznek (ha a családban előfordult).

Én is keresnék egy lelkiismeretes dokit.

2010. júl. 2. 12:04
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
teljesen egyetértek az utolsóval:) aki meg vizsgálat nélkül képes gyógyszert szedni megérdemli ha valami baja lesz
2010. júl. 2. 12:05
 7/19 anonim ***** válasza:
33%

Ki ez? dr mengele? Először vérkép stb, aztán bogyó! Bene vegyed!!!!!

menj lelkiismeretesebb dokihoz....

2010. júl. 2. 12:09
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
Ez a doki egy FASZ!
2010. júl. 2. 12:27
 9/19 anonim ***** válasza:
49%
Ja ja, NEHOGY BESZEDD!!!
2010. júl. 2. 12:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát nem is szándékozom bevenni. De arra nem volt képes h válaszoljon a kérdésemre. főleg h elsőnek voltam még féltem h mi lesz. de a végén már azt vártam h hamarabb szabaduljak:S
2010. júl. 2. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!