Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az orvosok kimutatnák a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvosok kimutatnák a vizeletből ha terhes lennék?

Figyelt kérdés
Felfáztam és mentem orvoshoz.Többször is csináltak teszteket a vizeletemből.És tenyésztettek valami vírust is belőle.Vagyis,h az a vírus mire érzékeny azt tesztelték.Ha terhes lennék akkor kimutatta volna???Szoval a tesztek midnent kimutatnak a laborokban???Vagy csak amit akarnak?Kérlek segítsetek
2010. júl. 2. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy csak akkor mutatja e ki ha kérik de az tuti hogy a vizelet kimutatja
2010. júl. 2. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem csak akkor nézik meg, ha kéred , ilyenkor nem néznek meg minden vizsgálatott, csak amire gyanakszanak !

csinálj tesztet !

2010. júl. 2. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehetetlenség minden vizsgálatot megcsinálni a vizeletből. Nyilván csak azt nézik, amire gyanakodnak. Szóval vizeletből természetesen kimutatható, de ha nincs terhességgyanú, akkor nem nézik szerintem.
2010. júl. 2. 11:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja de csináltak ekot is
2010. júl. 2. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
vizeletből kimutatja ha terhes vagy...a gyógyszer felírásnál pl kérik h nézzék meg
2010. júl. 2. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon keményen fel voltam fázva,nekem is húgyuti fertőzésem volt (állítólag)tőlem vért is vettek nem egyszer meg vizeletet is adtam jópárszor!Mégis megkérdezte az összes orvos h volt-e menszesz meg lehet-e terhességre esély.Most 4 napja késik,de csináltam tesztet,negatív lett.Ha neked is késik csinálj te is,de elég valószínű h a betegség miatt ahogy nálam is.
2010. júl. 2. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Még azt is h hülye vagy. :)
2010. júl. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!