Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap megyek orvoshoz, kell vinnem vizeletet. Ma voltam együtt a párommal, elment bennem. A vizeletből ki fogják mutatni a spermiumot? (szedek fogamzásgátlót)
Nem.
Ha az a kérdés, hogy rájönnek-e hogy lefeküdtél a barátoddal, akkor az alábbiak a válaszaim:
-Ha vársz pár hetet, és teherbe estél, akkor igen.
-Ha fiú lennél, és rögtön az ejakuláció után adod a mintát akkor is.
-Minden más esetben nem.
Meg nem azt nézik h terhes vagyok e..
vérvétel mellé kell vinnem vizeletmintát..
csak nem zeretném azt h megtudják h lefeküdtem vele, nem régóta vagyunk együtt.
Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ki fogják mutatni. Bár nem egy helyről jön a kettő, de a hüvely nagyon közel van a húgycsőhöz, így a vizeletmintában szinte mindig van hüvelyváladék. Számos példa volt rá, hogy új mintát kellett kérni az illetőtől, mert a nagy spermamennyiség lehetetlenné tette az értékelést. Ez kellemetlen volt nekünk is, meg a lánynak is... Szóval a legjobb, amit tehetsz, ha jó alaposan lemosakszol most is, és reggel is a mintavétel előtt, hogy minél kevesebb kerüljön bele. Csodálom, hogy az orvos nem hívta fel a figyelmedet rá, hogy nem szabad előtte lévő nap nemi életet élni, mert fals lesz az eredmény....
Üdv: egy EÜ-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!