Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi volnék 40 évesen van olyan aki fogamzásgátló tablettát szed? Avagy ha nem akkor mivel védekeztek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 16:32
1/14 anonim válasza:
Édesanyám már 50, és tablettát szed. Használt egy ideig spirált, de azt le kellett vetetnie, nem tudom pontosan miért.
2/14 anonim válasza:
Az én anyukám, most 42 éves, és azt mondta a nőgyógyásza hogy abba kell hagynia, mert egészségtelen, olyan régóta szedi,és régen sokkal nagyobb volt a hormontartalmuk mint most és ő azóta is azt szedi.Elfogja végeztetni azt a műtétet.Köldökön át lézerrel elvágják a petevezetékét.És nem is fog fájni.:) Szerintem ez ember(test) függő, de 40 év fölött nőgyógyászt kéne megkérdezni.
3/14 anonim válasza:
én úgy tom hogy 43-45 évesen kiürül a petefészek szval akkor már nemnaon lehet gyerek az együttlétből
4/14 anonim válasza:
Első vagyok. Nyilván kellett orvos hozzá, hogy felírják. De mivel még nem klimaxol, így teherbe esnek. És nem ürülnek ki a petefészkek, mivel jóval több pete van, mint ahány egy nő élete során megérik. De anyum korszerű gyógyszert szed, és nem is olyan régóta, mert mint mondtam, előtte spirálja volt.
5/14 A kérdező kommentje:
16.43-nak, köszönöm. Egyébként én is gyógyszet szedek még, és szeretném is még 1-2 évig szedni, egészséges vagyok, semmi "női" bajom nincs, csak az orvos javasolná. Esetleg a gyógyszer nevét nem tudod amit édesanyád szed?
2010. júl. 1. 16:46
6/14 anonim válasza:
Azt írtad: "az orvos javasolná". De mit? Hogy ne szedj gyógyszert? Mert ha ezt javasolja, akkor nyilván oka van.
Egyébként vmilyen háromfázisút szed. Trinordiolt vagy Triregolt.
7/14 A kérdező kommentje:
Javasolná a korom miatt, semmi más ok nincs. Mert ez az általános bevett gyakorlat.
2010. júl. 1. 17:02
8/14 anonim válasza:
Hát figyu, én nem értek hozzá:) Mármint a fogamzásgátlással meg a tablettákkal tisztában vagyok, de hogy idősebb korban mi a szokás, azt nem tudom.
Én csak a tapasztalatot tudtam leírni:)
9/14 A kérdező kommentje:
Semmi gáz én nem vártam,hogy bárki is értsen hozzá... :)
Csupán a vélemények érdekeltek.
2010. júl. 1. 21:13
10/14 anonim válasza:
Szia! Én is azt mondom,hogy ebben a korban már ne szedjen tablettát valaki. A trombózis veszélye is megnő és ugye ebben a korban is jelentős alakuláson mehet át a szervezet. Léteznek másféle fogamzásgátlók is, nem csak olyanok amik kellemetlenséggel járnak, ez ezerszer egészségesebb, mint a hormontartalmú készítmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!