Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire megbízható ez a fogamzásgátló módszer?
A neten hirdetésként ugrott fel. Egész szimpatikusnak tűnik,hogy hormonmentes. Én jelenleg rendes fogamzásgátlót szedek, de ha lenne valami megbízható hormonmentes módszer, arra lehet váltanék.
Nektek mi a véleményetek?
(Rézgyöngy a neve, csak nem tudom szabad-e ide honlapot linkelni.)
CSAK MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL VALÓT ALKALMAZZ!!!
Lehet, hogy csak annyira megbízható, hatásos, biztos, mint halottnak a csók.
A spirált alapból csak már szült nőknek ajánlják.
Létezik kicsi is belőle, de ahhoz is orvos kell.
Gyakorlatilag egy gyulladást tart fenn a méhedben, ezért veszélyes, és akár rákot is okozhat, vagy meddőséget.
Én a helyedben kikérném az orvosod véleményét, h ajánlja e egyáltalán.
Ne dőlj be minden hülye reklámnak. És egy fogamzásgátló módszer sem hormonmentes, ha az lenne akkor nem akadályozná meg h megtermékenyítsenek.
L
Értem, köszönöm a véleményeket!
Ennek egész meggyőző honlapja van azért becsapós. Akkor lehet maradok a bevált tablettánál.
Nem szültem még és nem is mostanában fogok.
"És egy fogamzásgátló módszer sem hormonmentes"
Azért ez így butaság.
A különböző habokban pl. nem szokott hormon lenni, mert azok egyszerűen az utat zárják el.
A spirálból meg van hormonos is, de hormonmentes is.
Ahogy írtam, az gyulladást okoz, úgy működik, ill. a felszabaduló rézvegyületek mérgezőek.
ha patika forgalmazza, akkor oké, ha csak érdekes honlap, akkor nem oké
nincs olyan, hogy hormonmentes fogamzásgátló
De van.
A fentieken kívül még a pesszárium is az.
Az összes hormonmentes eszköz közös jellemzője, hogy önmagában MAXIMUM 30% a hatásfoka.
A rézgyöngy egy pár éve megjelent fogamzásgátló eszköz.
Ezt olyanaknak is fel lehet rakni, akik még nem szültek.
Néhány patikában lehet már kapni.
Ez 50-50 dolog. Valakinek beválik, valakinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!