Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves, ingadozó vérnyomású nőnek létezik valami megbízható fogamzásgátló módszer?
Figyelt kérdés
Olvastam több helyen,hogy magas vérnyomàst és egyéb bajokat okozhatnak a fogamzàsgàtló tablettàk.Meg talàn 40 felett nem is irjàk fel.A többiben nem bízok.Vérnyomàsom alapból jó gyógyszerrel ,de hajlamos néha felszökni.Màr emiatt félek tàrsat is keresni meg mindentől.Mit csinàljak?2018. jan. 16. 17:09
1/6 anonim válasza:
Hormonmentes spirál? Illetve olyan is van, amiben van hormon, de ösztrogén nincs.
3/6 anonim válasza:
Óvszer. Bárki használhatja gond nélkül. Kivéve, ha allergiás vagy rá, vagy a partnered, viszont arra is van megoldás. Hipoallergén óvszer.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen,még a gumi baràtsàgos megoldàs lenne csak kevésbé megbízható :(
2018. jan. 16. 21:38
5/6 anonim válasza:
Miért ne lenne az óvszer megbízható? Csak tudni kell használni.
15 éve élek nemi életet, ebből mindösszesen 5 és fél évet védekeztem fogamzásgátlóval (amellett sem lettem terhes), voltam tervezetten terhes, szóval azt leszámítva a többi óvszeres védekezés volt, szóval hosszú évekről beszélünk és soha egy sem szakadt ki. Jelenleg is azzal védekezünk a férjemmel, mivel szülést követően nem bírta a szervezetem a hormonokat.
6/6 anonim válasza:
A gumi szerintem megbizhatò tudni kell a mèretet mi kell a fèrfinak èn ajanlom a durexet èn is mindig olyat veszek eddig sose volt problèma, nyilván èn aktus után vizzet töltök bele igy leelenőrizve nem e szakadt de nem szakad az olyan könnyen viszont ha baj is lenne èszrelehet venni szòval szerintem ha normàlisan hasznàljak ugy ahogy kell plusz jo a mèret akkor nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!