Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek? Lányok válaszát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szedem a Gestomix 20 fog.gátlót(rendszeresen!!!)A 3. hétnél tartok, de a 2. héten csütörtökön vagy pénteken elfelejtettem bevenni a gyógyszert amit másnap bevettem, előtte is elfeljtettem bevenni és azt is pótoltam másnap!(összesen 2 dbb gyógyszer)Tegnap együtt voltam a barátommal.jövőhét csütörtökön kell megjönnie.történt már veletek hasonló??remélem nem lesz baj!12 óra helyett 13-14 óra volt az eltelt idő
2010. júl. 1. 12:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
nem volt felesleges mert azt kérdeztem történt-e már vkivel hasonló:)
2010. júl. 1. 16:12
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem a nőgyógyászom azt mondta, mikor 2 szemet hagytam ki egymás után (elutaztam és elfelejtettem elvinni a gyógyszert), hogy nem lesz gond, mert már régóta szedem (akkor volt 2 éve) és a szervezetem kialakította a védelmet.
2010. júl. 1. 16:24
 23/27 A kérdező kommentje:
akkor megnyugszom!köszönöm:):)
2010. júl. 1. 16:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Hát én még csak 4. hónapja szedtem, mikor az első héten kihagytam egy tablettát, és csak 17 óra késéssel pótoltam, és megjött, szóval mivel te sokkal régebb óta szeded, és a második héten hagytál ki tabit, amikor amúgy a legbiztonságosabb, szerintem nem lesz gond.
2010. júl. 1. 19:20
 25/27 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 1. 22:54
 26/27 anonim ***** válasza:

szia, egyszer én is elfelejtettem bevenni, és 16-17 órával később vettem be, ez azt hiszem a 6.-7. levél körül lehetett, de nem vagyok terhes, ez a 12. levelem. Akkor beparáltam, de a tájéékoztatóm írta, hogy csak akkor van baj, ha az első levélnél felejtem el bevenni. (nem ezt szedem, Cypromixet). Szóval nyugi, nem lesz semmi baj! :)

19/l

2010. júl. 2. 08:57
 27/27 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)most már nem idegeskedek rajta:D
2010. júl. 2. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!