Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek? Lányok válaszát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Lányok válaszát várom!

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szedem a Gestomix 20 fog.gátlót(rendszeresen!!!)A 3. hétnél tartok, de a 2. héten csütörtökön vagy pénteken elfelejtettem bevenni a gyógyszert amit másnap bevettem, előtte is elfeljtettem bevenni és azt is pótoltam másnap!(összesen 2 dbb gyógyszer)Tegnap együtt voltam a barátommal.jövőhét csütörtökön kell megjönnie.történt már veletek hasonló??remélem nem lesz baj!12 óra helyett 13-14 óra volt az eltelt idő
2010. júl. 1. 12:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
az meg h kihányta a testvéred az még rosszabb mintha másnap lett volna beszedve...okoskák nem ahgytam ki gyógyszert mert bevettem istenem namind1
2010. júl. 1. 15:06
 12/27 anonim ***** válasza:

De mint írtad, 12-13 óra telt el. És benne van a tájékoztatóban, hogy egy hétig kiegészítő védekezés kell.

Nem mi írtunk hülyeséget. De akkor minek kérdezel, ha nem hiszed el, amit írnak?...

2010. júl. 1. 15:09
 13/27 A kérdező kommentje:
mert azt hittem kapok normális választ nem leugatást:)eddig egy normális választ kaptam!!a többi meg..mind1 ti biztos mindent tudtok nem?akkor lenne sztem nagyon nagy baj ha nem vettem volna be a kimaradt gyógyszereket..inkább hiszek anyukámnak akivel történt már ilyen mint olyanoknak akik "értenek" hozzá.de azért elmegyek orvoshoz holnap elmondani neki.nektek meg köszi a válaszokat
2010. júl. 1. 15:13
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

De nem érted miről beszélek?

Nem én találtam ki, hanem a betegtájékoztatóban le van írva. Ha 12 óránál később veszed be a tablettát, akkor kiegészítő védekezés KELL! Nem értem ezen mit nem lehet elhinni.

Attól, hogy vki kihagyott egy szemet és nem esett teherbe, attól te még teherbe eshetsz.

2010. júl. 1. 15:15
 15/27 anonim ***** válasza:

Itt a betegtájékoztató:

- A második héten felejtett el bevenni egy tablettát

Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy két tablettát kell egyszerre bevennie. A következő tablettákat a szokásos időben vegye be. A terhesség elleni védelem nem csökkent, nem szükséges kiegészítő fogamzásgátló módszert alkalmaznia.

Tehát nem lesz baj, nyugi!

2010. júl. 1. 15:22
 16/27 A kérdező kommentje:
oké értem:Dnem vagyok 8 éves:D:Damúgy meg volt már velem ilyesmi akkor nem volt semmi baj csak most vmiért félek..nem nagyon egyidőbe veszem be a gyógyszert van olyan amikor 9kor 10kor 11kor sőőt olyan is volt h éjjel felkeltem mert eszembe jutott vagy másnap és akkor viszont kicsúsztam a 12 órából:)namind1:)csak gondoltam ezt leirom:Dés akkor lehetséges h a 12 órában most bent voltam....
2010. júl. 1. 15:25
 17/27 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm neked:)
2010. júl. 1. 15:25
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, akkor tessék, itt meg egy másik tablettáé:

"Ha a drazsé bevétele nem történik meg a szokott időben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következő drazsét vegye be a szokott időben.

12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett drazsé(k) bevételét, hanem folytassa a drazsé szedését a megszokott módon. Az elkövetkező 7 napban kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges."

Ennyit erről. Kérdező, tényleg a saját tablettád tájékoztatóját nézd meg.

2010. júl. 1. 15:41
 19/27 A kérdező kommentje:
15:22es válaszoló amit írt az van leírva a betegtájékoztatóban...
2010. júl. 1. 15:46
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg felesleges volt a kérdésed, nem?
2010. júl. 1. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!