Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszeres bajok. Mi lehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszeres bajok. Mi lehet a probléma? (lentebb)

Figyelt kérdés

Még amikor nem volt dolgom csajjal, hallottam olyan férfiakról, akik nem impotensek, tökéletes erekciójuk van, de ha felhúzzák az óvszert, lekonyulnak. Kinevettem őket, de kiderült, hogy nekem is van ilyen probléma :\

Lehet, hogy az átlagos óvszer, amit használok (általában Durex Love vagy Jeans) átmérője túl kicsi? 19,5 cm-es a péniszem, a kerületét nem mértem, de a barátnőm szerintem vastagnak számít a "mezőnyben". Van esetleg erre valami megoldásotok? Eléggé zavar a dolog.

Ja, a barátnőm tabit még nem szed, 17 éves és nem szeretné egyelőre :)

18/F

2010. júl. 1. 09:20
 1/8 anonim ***** válasza:
tabit egy lány sem köteles szedni.
2010. júl. 1. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Hormon mentes fogamzásgátló tabletta vagy a nagy méretü óvszerek...
2010. júl. 1. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbálj ki egy nagyobb méretű óvszert. Ha még akkor is jelentkezik ez a probléma, gondolkodj el rajta, hogy nem csak "lelki" eredetű-e? Lehet, hogy stresszeled magad a gumi miatt, és bebeszéled magadnak a dolgot, aminek eredményeképpen le is konyulsz.
2010. júl. 1. 09:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam. Nagyobb méretű óvszert lehet a sima "boltiak" közül kapni? tehát Durexből van nagyobb is, vagy hasonló a méret? nem akarok gyógyszertárba menni és méretre venni, érthető okokból.

Az értelmes válaszokat pedig köszönöm!

2010. júl. 1. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
sexshopban van nagyobb méretű is :D sima boltban nem hinném.
2010. júl. 1. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban vagy szexshopban keress nagyobb méretű óvszert.

Amúgy ez tuti, hogy lelki eredetű dolog, hiszen nem lehetne semmilyen szervi oka. Másnál sem.

Szerintem biztos meg lehet szokni, hogy ha nem úgy állsz hozzá, hogy "jaj de szar", "minek kell ezt felvennem", "miért nem szed inkább tabit", "nélküle biztos jobb".

Gyakoroljatok:P

2010. júl. 1. 12:41
 7/8 A kérdező kommentje:
megpróbáljuk. köszi :)
2010. júl. 1. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Lifestylest. Ugyanolyan csúcsminőségű márka, mint a Durex, de kicsit olcsóbb, és "tágabb is". Barátom pénisze "csak" 18 cm, de az összes Durex szorította Lifestyles viszont jó volt mind :) Sosem szakadtak, szerintem próbáld ki. :)
2010. júl. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!