Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló szedése alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló szedése alatt megjött, ez mit jelent, és mért van így?

Figyelt kérdés
Bőrgyógyászom ajánlására szedek Diane 35 gyógyszert, súlyos aknéim és szőrösség stb miatt.. Körülbelül eddig öt ívnyi gyógyszeren vagyok túl, mindig ugyanakkor veszem be, a szüneteket betartom, stb. A vérzésem a szünet idejének az utolsó, a hetedik napján szokott megjönni. Eddig minden rendben volt, de a múlt hónapban már a második szüneti nap megjött, de úgy voltam vele, hogy ez biztos nem jelenthet semmi extrát. Ma reggel viszont megjött; pedig a tablettát az egész héten szedem, és vasárnaptól indulna a szünet. Bőrgyógyászommal szerettem volna beszélni, de szabadságon van. Ez rendellenes, esetleg jelenthet valami bajt? Köszönöm a válaszokat előre is! Egy aggódó 17 éves lány, aki az anyjával nem tud megbeszélni semmi ilyen témát.. -.-"
2010. júl. 1. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
esetleg a háziorvost vagy a nőgyógyászt látogasd meg. sde amúgy semmi más ötletem vagy tippem nincs...
2010. júl. 1. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, lehet, hogy másfajta tablettára lenne szükséged.
2010. júl. 1. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
szia! én is 17 vagyok, én a hatodik íven vagyok túl, nekem eddig még nem volt semmi ilyen gondom. De elég részletes a hozzájáró útmutató ( mikor először vettem be megnéztem) szóval szerntem tanulmányozd át hátha találsz benne vmi infót róla! de tényleg mindenképpen beszélni kellen egy orvossal...mert ezzel egyógyszerrel nemcsak szép lesz a bőrünk, de a fogamzásgátlással sem kell törődnünk:)
2010. júl. 1. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajna nem tudom mi lehet a probléma, de lehet érdemes lenne felkeresned inkább egy endokrinológust. A szőrösödésnek és a pattanásoknak hormonális oka van. Nekem pl PCOS-em van, hasonló tünetekkel. Ezen pedig a Diane nem segít. Persze amíg szeded jó, de csak elfedi a problémát. Mint egy fájdalomcsillapító.

Anno utánanéztem ennek a tablettának, és rengetegen írták, hogy miután abbahagyták, halmozottan tértek vissza a problémák.

2010. júl. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!