Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most kezdtem el a 3. lap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kezdtem el a 3. lap fogamzásgátlót és tagnap kellett volna bevenni az elsőt, de teljesen kiment a fejemből. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap 9kor kellett volna bevenni és ma délben 2órakkor vettem be..a második bogyót pedig 9kor..lehet ebből probléma?meddig kell most védekeznünk megint,h biztos semmi baba ne jöjjön közbe?köszönöm válaszotokat:)
2007. dec. 4. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kis csúszás még nem gond, főleg az első tabelttánál nem. Azt mondják, egyszerre a kettőt még be lehet venni, az nem gond, de hármat már nem

Ügyes vagy, hogy minél előbb pótoltad, ez helyes.

Szerintem nem kell másképp védekeznetek, ez még nem gond.

2007. dec. 5. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval,de máskor kicsit jobban figyelj,mert nem a legjobb egynapon kettőt bevenni.Tényleg csak,ha nagyon muszáj.
2007. dec. 5. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
szia! Tényleg jól tetted, hogy minél előbb pótoltad, de én azt javasolnám, hogy 7 napig más fogamzásgátlót is használjatok, pl. gumi. Fő az óvatosság! És mivel ez még csak a 3. levél ezért is úgy gonolom, hogy mindenképp védekezzetek 7 napig, mert még nincs annyi a szervezetedben hogy 100%ig rábízd magad!
2007. dec. 5. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez kis csúszást, bajt nem okozhat, de ha biztosra akartok menni, akkor védekezzetek gumival is ebben a hónapban.
2007. dec. 6. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!