Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A havi utani napon lefekudtem a baratommal.Elore ovszer nelkul tette be de ki is vette es huzott ovszert s meg ovszerrel se bennem ment el. Ra egy par napra hanyingerem volt.Csinaltam tesztet de negativ lett.lehet h tul hamar csinaltam meg a teszet?A kov hamiv meg messze van.Van okom az idegeskedesre???
2010. jún. 30. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tudatlan vagy, nagggyon!! a tesztet a kérdéses aktus után 2 héttel kell elvégezni, és a tesztet is meg kell ismételni, ha negativ, mert hazudhat.. pl. a baratnomnek totál elkurta.. 2 teszt is negativ lett, közben meg terhes volt.. hadd ne mondjam, ő is ilyen marhasag miatt lett terhes, mint amit te csinalsz.. nem lehet megérteni, h ha nem szedsz tabit, akkor gumi nélkül tilos, h betegye, hacsak nem akarsz gyereket??????
2010. jún. 30. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Sokan túlaggódják..jajjistenem betette kettő másodpercre és hatosikrek. Ennyi erővel az ondó, az ejakuláció tök felesleges, mert hozzád ér terhes leszel. A teszt ilyenkor amúgy sem mutatja még ki. Szerintem ne aggódj, attól késhet, ennyitől nemhiszem, hogy terhes lettél.
2010. jún. 30. 19:40
 3/11 A kérdező kommentje:
az aktus utani 10edik napon csinaltam.mar halvanyan nem kelett volna mutassa?s a havi utani 2-3napig nem ugy van h keves az eseje h teherbe essek?
2010. jún. 30. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ráérnél akkor aggódni, ha késik. Ilyen hamar egy teszt sem képes kimutatni, ha terhes vagy, de szerintem nem vagy az. Azért az emberi szervezet nem úgy van kitalálva, hogy mindentől hirtelen teherbe essen. Vannak erre fogékonyabbak és kevésbé fogékonyak, de ez nem jelenti, hogy neked összejött, sőt szerintem szinte semmi esély sincs rá. Minden esetre máskor végig óvszer, mert hidd el egyszer történik baleset és akkor már késő lesz gondolkozni. Most nem hiszem, hogy gond lesz, de máskor tényleg okosabban :)
2010. jún. 30. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
A teszt legkorábban csak 2 hét után mutat eredményt, de biztosat csak akkor ha már késik a menstruáció, előbb nem. Egyébként valóban ilyenkor kevesebb az esélye, mert a spermiumok 48 órát bírnak ki átlagosan, de láttam én már olyat, hogy 1 héttel peteérés előtt sikeres volt az aktus :) Minden esetre ott végigcsinált aktusról volt szó, nem megszakításról. Legközelebbi tesztet csak akkor csináld, ha a vérzés késik, előbb én úgy gondolom felesleges.
2010. jún. 30. 19:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha előre tette be, akkor nem leszel terhes te kis tudatlan! Még akkor sem, ha lenyeled.
2010. jún. 30. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
nem azt mondom, h hatosikrek, de ez nem védekezés.. ennélfogva lehet terhes. ezen nincs mit vitatni. van, aki tabi mellett esik teherbe, hát még ha sehogy se védekezik..
2010. jún. 30. 23:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha teherbe is estél volna, nem jelentekznek tünetek néhány nap után. Csak az első hónap körül, miután késik a havid, de nagyon kicsit az esélye, hogy bármi bajod lenne. Nem ment el benned óvszerrel se, és óvszer nélkül sem volt sokáig...tudjuk persze, előváladék is elég a babához, de szerintem itt semmi ilyenről nincs szó. Ha késik, akkor esetleg aggódhatsz, de fogadjunk, hogy nem fog :) Viszont kicsit tájékozódni kéne a terhesség témában, mert amig nem tudsz pár dolgot róla, addig minden ilyen eset után parázni fogsz. Nyugi.
2010. júl. 3. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
igen, lehetsz terhes.. az előváladék is tartalmaz spermiumokat, ezt az orvos is megmondta.. linkeljem a választ, vagy anélkül is elhiszitek?? ( habár, ezt alapdolog lenne tudni. )
2010. júl. 3. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, lehetsz terhes, de minimális az esélye. Az igaz, hogy az előváladékban is vannak hímivarsejtek, de beléd valószínűleg olyan elenyésző mennyiségben kerültek, hogy még ha véletlen soron kívüli peteérésed lenne, akkor is rendkívül kicsi lenne az esély a megtermékenyülésre. Ha meg normál időben érik, akkor annak esélye, hogy addig életben maradt egyetlen is közülük, egészen elenyésző. És az is igaz, hogy a hányinger és társai ennél később jelentkeznének, ha terhességet jeleznének. Szóval ne aggódj, de ha majd késik a vérzés, akkor azért csinálj egy újabb tesztet.

Mellesleg pár statisztikai adat: ha csak annyit tesztek a terhesség ellen, hogy a peteérés várható időszakában nem szexeltek, máskor viszont normál gyakorisággal, védekezés nélkül, és benned is megy el a pasi, akkor is csak kb. 10% esélyed van, hogy 1 éven belül teherbe ess. Ha pedig naptártól függetlenül csináljátok, védekezés nélkül, de megszakított közösüléssel, azaz nem benned megy el, akkor durván 20% az 1 éven belüli teherbe esés esélye. Ez esetben a két módszert tulajdonképpen kombináltátok, utóbbit még az átlagosnál szigorúbban is betartva, ráadásul egyetlen alkalomról van szó, nem pedig 1 év rendszeres szeretkezéseiről. Szóval statisztikailag közel nulla az esély.

2010. júl. 5. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!