Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a baj, lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
14.napra megjött a mensim az elött meg rendesen 28.napra de nagyon gyenge volt. védekezünk a barátommal csak van hogy az eleén gumi nélkül csináljuk egy kicsit.most fáj a hasam és kicsit fel vagyok puffadva...de lehet h csak bebeszélem,emrt msákor is szokot lenni hasfájás meg pufadás
2010. jún. 30. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Orvos?

Teszt?

72órás tabletta?

2010. jún. 30. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia! Húú, ez most nem érthető. Szóval 28 napos a ciklusod, és a 28. nap helyett a 14. napra jött meg, de az előző menstruációd nagyon gyenge volt? Ez nem terhesség szerintem, vagy ha igen, az elég nagy baj, mert egy egészséges terhesség nagyon nem így kezdődik. Én inkább azt mondom valami más gond van. A menstruációt hormonok szabályozzák, szóval talán a gond itt lehet. Ez nem feltétlenül egy komoly probléma, valószínűleg csak átmenetileg borult fel a hormonháztartásod.

A hasfájás és puffadás pedig valószínű a menstruáció mellékhatása.

2010. jún. 30. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
na mármost, ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes.. márpedig az nem védekezés, h kicsit gumi nelkul, aztan gumi.. az lóf.szt ér.. ugyh igen,lehetsz terhes.. esetleg 1 teszt? vagy ahhoz nem vagy elég nagylany??
2010. jún. 30. 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:
16 éves vok...nem kioktatást kértem,hanem választ...a mensimnek a vége is kb egy máfél hete volt...sok volt a stressz is az utobbi időben...
2010. jún. 30. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
bocsi, ez nem kioktatás.. ez tény.. de ezekszerint, kellett a " kioktatás ", ugyanis nem tudtad.. ezentul vagy végig gumival, vagy sehogy, vagy izgulhatsz, h mi lesz.. kell ez neked?? most úgy őszintén.. hany eves a baratod, h ezt nem tudja?
2010. jún. 30. 19:25
 6/10 A kérdező kommentje:
velem egy idős. tudom de eddig mindig napra pontosan jött meg mindig felírom h mikor szexelünk kiszámolom a peteérést stb...
2010. jún. 30. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
hat, latod.. most nem jött meg ugy.. tudhatnád, h az ember nem robot, h pontosan ki tudjon mindent számolni,főleg nem 16 évesen.. ha igy lenne, akkor nem kellene, se tablettára költeni, se gumira.. és ha teherbeesel, akkor mit mondasz? " anya,én számoltam!! "???? - a biosztanarnőm mindig ezt mondta ilyen esetekben..
2010. jún. 30. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy ez ha terhesség is, akkor sem egy normális egészséges terhesség, de szerintem nem az. Az előző vérzésed megjön 28 napra, az utána következő pedig 28 helyett 14 napra, gyakorlatilag a peteérés helyett kezdtél el vérezni. Szóval mindenképpen menj el orvoshoz, szerintem nem terhesség, inkább hormongubanc, előfordul ilyen fiatal korban, de lásson doki.
2010. jún. 30. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
utolsó, de mondjuk, nem ártana, ha védekeznének 16 évesen.. nem???
2010. jún. 30. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy terhes vagy.

De amint már írták, ez nem védekezés.

Semelyik nő sem atomóra, hogy minden ciklusban percre pontos legyen a peteérése.

Lehet kicsit hamarabb van, lehet kicsit később, sőt előfordul, hogy két pete is megérik.

Ha már van gumi, mi a büdös fenéért nem húzzátok fel az elején?

Oké, hogy nem kioktatást kértél, de ha nem tetszenek a válaszok, akkor ne rinyálj.

2010. júl. 1. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!