Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eladhatom a fogamzásgátlóm vagy mit csináljak vele?
Lehet hülye kérdés és tudatlan vagyok, kérlek ne támadjatok le emiatt.
Szóval az a helyzet, hogy van egy Mistral nevű fogamzásgátlóm, amit elkezdtem szedni, 1 levelet szedtem be de allergiás vagyok rá, így 2 levél megmaradt, és nem tudom mit csináljak vele.
Sajnálnám a kukába dobni mert elég drága volt, és nekem ez a pár ezer ft is sokat számít.
Az lenne a kérdésem, hogy el tudnám valahol ezt a 2 levelet adni? Vagy ilyen nem lehetséges?
2020 12. hó-ig jó egyébként.
Köszönöm előre is!
Esetleg a dokit kérdezd meg, ír-e fel másnak ilyet, mert te megválnál tőle. Csak úgy odaadni nem lenne jó, legalábbis annak, aki még nem tudja, milyen kell neki.
Fura amúgy, hogy elsőre ennyit váltattak ki veled.
Ha végül mégis megválnál tőle, semmiképp ne a kukába dobd, a gyógyszereket mindig le kell adni a patikákban! Veszélyes hulladéknak számítanak!
Amúgy én már adtam oda patikusnak bontott, 1-2 szemmel hiányos gyógyszert, de lehet, hogy csak azért volt rá lehetőségem, mert ismerős a gyógyszerész.
#3 Az baromi nagy felelőtlenség volt a részéről, plusz tudtommal illegális is.
Jól mondják előttem, gyógyszertárban szabad csak leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!