Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 és fél hete szedem a fogamzásgátlóm (Symicia) amit az orvosom írt fel. Védett vagyok ennyi idő után?
Úgy kezdtem el szedni ahogy az orvos mondta, a menstruációm első napján. (Ez az első tabim egyébként)
Sajnos nekem nem múlt el a mensim tőle és már a harmadik hete megvan de az orvos szerint nem kell váltani mert előfordulhat ilyen, csak legyek türelmes és elmúlik. Még mindig megvan egy kicsit, de közel sem annyira, szinte már alig. Páromat nem zavarja ha a menstruációm végén járok és van egy kis vérzésem, úgyis szokott kívánni, és ugye a eddig 2 hétig erőteljesen megvolt, akkor nem feküdtünk le.
De most már lenne igényünk rá, ezért az lenne a kérdésem hogy kellene-e használnunk más védekezést is?
Azért szokták ajánlani az 1 hónap várakozást,mert 1 hónap alatt kiderül,ha van valami komoly mellékhatása a gyógyszernek.
Szerintem nem nagy dolog még 2 hétig várni,főleg,ha kétségeid is vannak.
Ezen ne múljon már.1 hónap orális szexbe még senki sem halt bele..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!