Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszertelen ciklus-megszakításos szex?
Szerintem ha szept 3 jött meg utoljára, tehát nyilvánvalóan valamj nincs rendben veled, az utolsó aktus meg gondolom nem rég volt, a kettőnek nincs köze egymáshoz, viszont ha esetleg terhes lettél, és továbbra sem jön meg, ahogy eddig sem szept 3 óta, akkor vegyél egy tesztet, vagy ha eltelt 2 hét az utolsó aktus óta, akkor vegyél már most.
Maga a megszakításos szex sosem biztonságos. Sok embernek működik, és évekig nem lesz baba, csak ha már akarják, és nem áll meg a pasi, de van, akinek becsúszik mellette is. Sokat vitatkoznak itt arról, hogy az előváladékban lehet-e sperma.
"az utolsó együttlétnél szóltam hogy húzzon gumit, azt mondta majd mindjárt, de nem húzott"
Wtf???? Milyen kapcsolat ez mégis? :DDDD "Ismeri magát"? Mi van, tudja, hogy nem termékeny, vagy mi? :DDDD Hallod én ezt a felelőtlen, tisztelet nélküli vadbarmot úgy kihajítanám, ahogy van... Gratulálok a párválasztásodhoz!
Az az igazság, hogy neked jóval nagyobb esélyed van megszakításos közösüléssel teherbe esni, mint egy rendszeres ciklussal rendelkező nőnek.
Viszont már ne haragudj, de a te bajod lesz, ha terhes leszel. Mi az, hogy engeded, hogy gumi nélkül beléd tegye akár fél percre is? Vagy nem gond, ha jön a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!