Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom rá akar beszélni a fogamzásgátlóra de én nem szeretném?
A barátom az elejétől kezdve mondja hogy nagyon rossz a gumi és mondta párszor hog van hogy a gumi miatt nem élvezi a szexet. Mostanában már nem is akar velem lefeküdni, próbálja gumi nélkül elkezdeni, és mikor leállítom hogy rakjuk fel a gumit megsértődik. Én nem akarok kockáztatni, még akkor sem ha egy pillanatig tartana csak a gumi nélküli része az aktusnak hiszen bármikor megeshet hogy teherbe esek. A barátom minden áron rá akar venni a fogamzásgátlóra és állandóan megsértődik ha hozom a gumit.
Én nem szeretnék hormont szedni, és sok esetben nem is tesz jót ez a fajta hormonbevitel, még akkor sem, ha már egyre kevesebb hormont tartalmaznak..
Tényleg ennyire rossz a szex gumival egy fiúnak?
Milyen megoldást keressek?
Szerintem is egy kicsit önző dolog, amit a barátod mondott. Lehet, hogy neki tényleg nem ideális így, de akkor sem túl szép dolog erre kérni téged. De ez a te döntésed.
Amúgy átérzem a helyzeted, mert amikor én is abbahagytam nálunk is volt nagy balhézás, sértődés és jó sokáig tartott, amíg megszokta az új helyzetet. Ez van.
Én a mellékhatások miatt hagytam abba.
Ha gumi nélkűl a szex 10-es, akkor gumival kb 2-es.
Voltam már több lánnyal, próbáltam kismillió gumit, és mindegyikben kb annyit éreztem aminél még a maszturbálás is több ingert okoz.
Szóval gumival valóban van olyan rossz a szex, hogy a pasinak ne legyen hozzá kedve.
Aki mást mond annak már régóta nem volt dolga nővel, és még ezt is lenyelné, hogy dughasson.
Egy értelmes kapcsolatban csak is fogamzásgátló van. Párom is szedi (már az elött is mielött megismert), és láss csodát, SEMMI baja tőle.
"Egy értelmes kapcsolatban csak is fogamzásgátló van. Párom is szedi (már az elött is mielött megismert), és láss csodát, SEMMI baja tőle."
Ó, te idióta gyökér.
Gondolom olyanról még soha a büdös életben nem hallottál, hogy valaki nem szedhet valami miatt, ugye?
Vagy arról sem, hogy valakinek igen is mellékhatásokat okoz?
Képzeld, valakinek úgy lecsökkenti a libidóját, hogy havi egyszer se nagyon lesz kedve a szexhez. Ahhoz mit szólnál, te féleszű? Vagy mikor valakinek havonta hüvelygombája lesz, esetleg migrénes fejfájása?
Nem baj, tűrje, csak neked ne kelljen koton, mi?
Arról nem is beszélve, hogy láttam már 21 éves lányt kismedencei trombózissal a tabletta miatt.
"Mostanában már nem is akar velem lefeküdni,"
Ez szimpla érzelmi zsarolás. Én azt javaslom, hgy válts! De ne fogamzásgátló módszert, hanem pasit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!