Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már használtak esemény utáni tablettát, milyen mellékhatásokat tapasztaltak, illetve mennyi időbe tellett, míg újból rendeződött a ciklusuk?
Tegnap vettem be, mert a barátomról lecsúszott az óvszer, de nagyon félek a mellékhatásoktól. Azt olvastam itt a fórumon, hogy hónapokra, akár fél évre is összezavarhatja a ciklust... Eddig semmilyen tünetet sem tapasztaltam magamon, nincs se hányingerem, se fejfájásom, nem görcsölök...
Viszont félek, hogy elcsesztem a következő hat havi vérzésemet...
Én pont egy éve kényszerültem rá, sajnos az aktus végén bennem maradt az óvszer, ilyen sem fordult még velem elő soha. Szerencsére megúsztam a durva mellékhatásokat, "csupán" 2 napig fájt a fejem a gyógyszer bevétele után, de más nem volt. A ciklusom is olyan maradt, mint régen, sosem volt napra pontos, de a megszokott intervallumban jön meg.
35
Eddig úgy tűnik, rendben minden. Egy kis rosszulléten kívül semmit sem tapasztaltam magamon.
A menstruációm napra pontosan megjött, és eddig úgy tűnik, normális lefolyású.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!