Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló módszerek fiatal lányoknak?
A betegség ellen egyedül a gumi! És sajna baba ellen is az a legjobb!
Anal? Oral? Kézi fejés?
Az óvszer a legbiztonságosabb hormonmentes védekezési mód.A pesszáriumot kipróbálhatjátok,de azzal is szöszmötölni kell.
Ha lenne az óvszeren kívül más mód,akkor már elterjedt volna.
En 2.5evig fogamzásgátló tablettat szedtem, de a mellekhatasok miatt úgy döntöttem abbahagyom. Hormonmentesre akarok váltani mert mi sem szeretjük a gumit. Eredetileg erről a Rézgyöngy nevű eszközről érdeklődtem, de nekem a nőgyógyász azt mondta van egy ugyanezen az elven alapuló spirál ami fele annyiba kerül és ugyanolyan jó. Melbea a neve.
De szerintem is menjen el a barátnőd nőgyógyászhoz☺
19/L
A kérdés továbbra is nyitott.
Keresünk tehát olyan fogamzásgátló módszert ami: hormonmentes, nem óvszer és biztonságos.
Nőgyógyászhoz természetesen el fog menni asszonypajtárs de érdekelnének a ti tapasztalaitok is. Aki csak annyit tud ideböfögni, hogy "HAHA ORÁL ANÁL" az inkább ne tegye, nem kocsma ez. Köszi.
Az egyetlen megoldás az, hogy a barátnőd elkötteti a petevezetékét. Komolyan mondom, ezen kívül más védekezési lehetőség nincs, ami hormonmentes, nem óvszer és biztonságos.
Szóval hiába röhögsz az anális, orális szex gondolatán, más lehetőség úgyse marad, ha nem kötteti el magát a barátnőd. Esetleg az, hogy hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!