Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lefeküdtünk gumi nélkül, ti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtünk gumi nélkül, ti a helyemben vennétek tabit?

Figyelt kérdés
Lefekudt egy sraccal, egy ejszaka kb 5x... nem a parom. Nem ment el belem, de mindig max ilyen masodpercekkel elotte huzta ki... 28-an ovulaltam, es 30-an fekudtunk le. Eddig nem nagyon izgatott a sztori, de baratnoim csesztetnek hogy itt fog sirni a gyerek, belemteszik az ideget... nagyon draga az esemeny utani, es szet is cseszi a szervezetet, ezert nem tudom... es tudom, nem kellenek a megjegyzesek hogy vedekezni kellett volna blabla

2019. jan. 2. 08:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező,en meg a ferjem már 9 éve megszakitasos módszerrel vedekezunk,eddig semmi gond nem volt,amikor akartuk akkor jött jött gyerek is.Azért alkalmi kalandoknal jobb ha védekezik az ember..elég gáz amikor 3 hét múlva meg előjön valami nyavaja..ott..
2019. jan. 2. 09:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Még ma kéne döntened hátha ma még használ.

Én a helyedbe vennék, ovulációd is most volt. Az abortusz sokkal drágább, ha nem szeretnél egy idegentől gyereket. Menj el gyorsan orvoshoz.

2019. jan. 2. 10:31
 13/22 A kérdező kommentje:
Buta vagyok mert valakivel kivantuk egymast? Nem sokmindenki tud ilyenkor racionalisan gondolkozni. Az ertelmes valaszokat koszonom, a tobbinek meg 🖕🏼
2019. jan. 2. 10:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elgondolkodsz rajta hogy lehet hogy a barátnőidnek igaza lehet, megpróbálsz megbizonyosodni róla, és ha kell teszel is érte, én nem neveznélek butának. De lehet hogy be kéne vállalni az eseményutánit ha nem szeretnél babát, mert habár szerintem elég kevés az esélye, akár meg is eshet.
2019. jan. 2. 10:55
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk szétszakadt a gumi és nem élvezett belém a szerelmem, de attól vettunk tabit, mert a vége felé vettuk eszre es mind ami csak szex kozben termelodott, ami akar elovaladek is lehet belem folyt így.

Én nem akartam kockáztatni, hiába a szerelmem es egyutt vagyunk. De még nem allunk ra keszen, még tanulunk.

Azota halistennek megjott idoben es nem volt semmi letezo tunetem.

Remelem hamarosan kiurul a szervezetembol.

Szerintem siman lehetsz terhes!!!

En mindenkeppen szednek be. Ennyit osszetudsz biztosan sporolni.

Nem eri meg ennyi idegeskedest.:)

20L

2019. jan. 2. 11:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Mizujs kérdező, hogy döntöttél?
2019. jan. 2. 12:23
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem azért vagy buta, mert megkívántál valakit.

Azért vagy buta, mert nem védekeztetek, és most tök egyértelmű dolgokról kérdezgetsz minket... Különösen, hogy a tabit tudtommal 72 órán belül kéne bevenni... te meg itt húzogatod az időt.

2019. jan. 2. 14:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha ebből gyerek lesz akk gratula
2019. jan. 2. 15:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Lassan lejár az idő.... mindenképpen menj orvoshoz, ha nem is tablettaert akkor egy tenyesztest csináljon. Nem bunkosag meg semmi, de nem tudod kivel feküdt meg le gumi nélkül.
2019. jan. 2. 16:58
 20/22 anonim ***** válasza:

1 esemeny utanival meg mindig jobban jarsz mintha szulnel vagy esetleg 30.000 abortusz..

20/L

2019. jan. 2. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!