Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtünk gumi nélkül, ti a helyemben vennétek tabit?
Még ma kéne döntened hátha ma még használ.
Én a helyedbe vennék, ovulációd is most volt. Az abortusz sokkal drágább, ha nem szeretnél egy idegentől gyereket. Menj el gyorsan orvoshoz.
Nekünk szétszakadt a gumi és nem élvezett belém a szerelmem, de attól vettunk tabit, mert a vége felé vettuk eszre es mind ami csak szex kozben termelodott, ami akar elovaladek is lehet belem folyt így.
Én nem akartam kockáztatni, hiába a szerelmem es egyutt vagyunk. De még nem allunk ra keszen, még tanulunk.
Azota halistennek megjott idoben es nem volt semmi letezo tunetem.
Remelem hamarosan kiurul a szervezetembol.
Szerintem siman lehetsz terhes!!!
En mindenkeppen szednek be. Ennyit osszetudsz biztosan sporolni.
Nem eri meg ennyi idegeskedest.:)
20L
Nem, nem azért vagy buta, mert megkívántál valakit.
Azért vagy buta, mert nem védekeztetek, és most tök egyértelmű dolgokról kérdezgetsz minket... Különösen, hogy a tabit tudtommal 72 órán belül kéne bevenni... te meg itt húzogatod az időt.
1 esemeny utanival meg mindig jobban jarsz mintha szulnel vagy esetleg 30.000 abortusz..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!