Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, esetleg tapasztalatotok a Lindynette fog. Gátló tablettáról?
Én másfél éve szedem. Elmúltak a pattanásaim, lecsökkent a menzeszem, nem görcsölök, nem híztam, a szexet pedig jobban kívánom mint valaha, így érzem magam teljes biztonságban. :)
Teljesen emberfüggő egy fog.gátló. Lényeg, h TÖRTÉNJEN előtte vérvétel, és vizsgáltasd ki azt is, van-e rendesen peteérésed. Ha esetleg nem válik be ez a fajta, sok a mellékhatása, vagy magasabb hormontartalmúra van szükséged, vagy egy alacsonyabbra.
Szia!
Én írtam már neked korábban, hogy ha lesz még mellékhatás, majd még beszámolok. Júniusban kezdtem szedni, vagyis 3 hónapja. Most fogyott el a 3 havi adag. Nos, engem szó szerint kicsinált ez a gyógyszer. 3 hónap alatt felszedtem majdnem 10 kilót, anélkül, hogy ész nélkül zabálnék vagy ellustultam volna. Nem eszek se többet se kevesebbet és ugyanúgy rohangászok ide-oda egész nap. Ez az egyik. A másik, a 3 napja tartó migrénes roham, na nem az a pár óra alatt múló fejfájás, ami elmúlik, ha bekapsz egy aszpirint, hanem munkaképtelenné tett olyan fejgörcsöt kaptam. Nem bírtam se enni rendesen se aludni a fájdalmaktól, sima fejfájás csillapítókra alig reagál. Van orvos a családban, ő mondta, hogy ezt mindenképpen jelentenem kell a nőgyógyászomnak, úgyhogy ma megyek is hozzá és majd meglátjuk mi lesz. De én ezt a gyógyszert nagy ívben szeretném elkerülni, mert engem ez tényleg legyilkol, nem engedhetek meg magamnak ilyen 72 órás fájdalomrohamot, mert nem túloztam, mikor azt írtam, hogy munkaképtelenné tett. Amúgy gyógyszerekkel foglalkozik ez az orvosrokonom és azt mondta, hogy ez egy szar gyógyszer, ennél még a régi fajták is jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!