Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tudnia a hüvelygyűrűről egy 18 éves lánynak?
Rendben van. A pesszárium mellé ÉSSZERŰ a spermicid. ;-)
Szerintem -én férfi vagyok, és sajnos nem szeretkeztem még lánnyal, aki ilyent alkalmazott volna- az egyik legkirályabb találmány. Nyilván nem tunkolnám olyan vadul, mert el sem tudok képzelni hogy lehet hogy az nem mozog el, de nem is ereszteném be a lányba (vagyis a termékeny napokon nem).
A hüvelygyűrű hormonális fogamzásgátló eszköz. Ugyanolyan elven működik, mint a tabletta, csak nem a beledben szívódik fel, hanem a hüvelyben. Ugyanazok a vizsgálatok szükségesek hozzá, és nőgyógyász írja fel. 3 hétig kell viselni, aztán egy hétig szünet. Közben csak rövid időre veheted ki.
Kiegészítő védekezés pont annyira kell hozzá, mint a tablettához. Ha ettől megnyugszol, használj. De mivel a hormonrendszeredre hat, biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!