Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lyndinette 20-at szedek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lyndinette 20-at szedek egy éve, ugye nem lehetek most terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Pánikba estem, leírom részletesen, mi a helyzet!

Kerek egy éve szedem a Lyndinette 20-at. Még soha nem felejtettem el bevenni egy szemet sem. Nem váltottam át másfajta gyógyszerről, folyamatosan ezt szedem. Nem szedtem antibiotikumot, sem egyéb mást sem. Mindig ugyanazon a napon jön meg a menstruációm tőle.

Az előző menzeszem június 4-8-ig tartott. Június 8-án és 15-én voltunk együtt a barátommal. A következő menzeszemet július 2-re várom gyógyszer szerint, szóval még egy hét múlva. De, június 22-24-ig némi mellfájást, érzékenységet éreztem, amitől azért pánikoltam be, mert sosem voltam mellfájós, és tavaly volt egy terhességem (abortusz lett a vége, akkor nem szedtem fogamzásgátlót), és akkor ugyanott éreztem a mellfájást, ahol most, csak akkor sokkal erősebben. Akkor hat hetes voltam. És most ezért estem pánikba, mert mivel soha nem szokott fájni a mellem, és most ezt éreztem, ugyanott, csak enyhébben! Rettegek, hogy terhes vagyok, pedig rendesen szedem a gyógyszert, nagyon ügyelek rá! Aztán június 23-án csináltam egy terhességi tesztet, ami negatívat mutatott. Amitől azért nem vagyok biztos, mert még lehet korán csináltam.

Aztán elkezdtem mérni a hőmet, a mellfájdalom óta, mindig 37 fok! Lehet előtte is annyi volt, nem tudom, csak azóta mérem. A mellfájás már elmúlt, három napig tartott, de nem vagyok nyugodt. Mennyire megbízható ez a tabletta, ha nem váltottam, nem szedtem antibiotikumot, rendesen bevettem mindig? Annyira félek, hogy terhes lettem, de ha ezeket a dátumokat megnézzük, ugye lehetetlen, ha esetleg terhes is lennék, akkor ilyen korán legyenek ilyen tüneteim? Az előző terhességemnél a hatodik héten kezdem el érezni tüneteket. De most még van egy hét majdnem, hogy megjöjjön! Légyszi nyugtassatok meg, hogy nincs semmi baj! Csak azzal stresszelem magam, hogy olyan sokan esnek teherbe gyógyszer mellett stb. Meg a mellemet is nézegetem mindig, nem változott e az alakja, de egyszer ilyennek látom, másszor olyannak, már lehet bebeszélem.

Köszönöm előre a válaszokat!

2010. jún. 27. 18:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a nyugtató szavakat! Ma csináltam még egy tesztet, ami negatívat mutatott szerencsére. Most pénteken kéne megjönnie, úgyhogy akkor fogok tudni megnyugodni teljesen! Remélem így lesz!
2010. jún. 28. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!