Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 18 éves kortól adják ki a szupermárketekben az óvszert?
Én a DM-be vettem, és fapofával kiadta a pénztáros :-)
15/F
én(16) a múltkorába voltam a barátommal(17+az áfa:D) a LIDL-be..igaz,hogy külön mentünk de egymás mögött,nem én vettem az óvszert, mert gyáva kukac vagyok hanem ő,és a hapi nagy vigyorral: Sziasztok.... áhhww.... annyira lányos zavarom lett és belepirultam, hogy a vásárlás után majdnem elfelejtettem hazavinni a cuccot amit vettem... :D
amúgy meg kiadják szinte bárkinek.védekezni fontos,és akkor már a 'kiskorúak' ne is védekezzenek?! Oo
Tudtommal a tiltás csak jövedéki termékekre (dohány és alkohol) vonatkozik, gumióvszerre nem. Szerintem meg lehet venni, csak furán fognak nézni, hogy minek az neked?!
Egy régi mondás szerint: "Amíg képed, f*szod nem szőrös, nem kell neked még csajozni!"
Ez nagyon igaz!!!
én 12 évesen vettem a DM-be fogadásból, ott magyarázkodtam a pénztárosnőnek, hogy gyűjtőmunka...:D
tesóm ugyenezt megcsinálta a sparba..12évesen.
l/15
Én is 12 voltam, amikor először vettem, minden gond nélkül.
Aztán otthon vizet töltöttem bele, és kidobáltam az emeletről!
Mi azt csináltuk hogy elmentem 3 csajjal óvszert venni a DM-be!
Bementünk megkérdeztem a biztonsági őrt hogy hol vannak a gumik, megmutatta megfogtam 2 lifestylet+1 bébi kaját, mert az egyik csajnak most van kistesoja és hogy milyen finom az a bébikaja.
Így 3 csajjal +2doboz gumival+ 1 üveg béby kajával mentem a pénztárhoz, de a pénztáros semmit nem szolt, csak megkérdezte kell a zacsi!
Ez volt az első gumi vásárlásom 14évesen!
Egy élmény volt XD
Előző vok.
a pénztáros megkérdezte kell-e zacsi* és nem kell a zacsi
azért vicces olvasni ezeket az élményeket:DDD
én kis városban élek szóval nem valószínű hogy az itten DM-ben vgay rossmannban fogom megvenni.. nem akarom hogy a szomszéd is tudjon róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!