Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki használt, vagy jelenleg is használja a Pharmatexet akár mint kiegészítő védekezés, vagy csak ezt, az mikor oldja meg a felhelyezést?
Én a hüvelykapszulát fogom használni átmenetileg, aminél várni kell 10 percet. De szólok, hogy "bocsi szívem, felhelyezem a kapszulát és jövök" vagy ha sejtem, hogy lesz valami, akkor zuhanyzás után felhelyezem és maximum feleslegesen...?
Ti hogyan oldjátok ezt meg? Szóltok a párotoknak, hogy "tudod édes, a kapszula..."?
Elképzelni nem tudom miként néz ez így ki.
Mindenesetre nem hagyom ki, megoldom, de érdekel, hogy ti mit csináltok ilyen helyzetben.
Én rakom fel a csajomnak előjáték közben. Van hogy észre sem veszi hogy feltolom, azt hiszi csak sima újjazás.
Mi kúpot használunk, onnantól lőttek a nyalásnak mert iszonyat keserű.
En használtam. Undorito. Egyreszt keszulni kell ra. Igen elotte tedd fel majd szolj hogy dugjanak meg. Na nem.
Szajjal nem tud kielegiteni mert folyik beloled. Aztan az o "mokusan" latod ha kiveszi.
Ovszer. A legkenyelmesebb. Meg lehet mindent szokni. Rengeteg fajta van es vedelemt ad minden ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!