Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koton szakadás és lecsúszás nélkül 100%os?
Rendszeres nemi életet élek, és gumival szoktunk védekezni. Eddig semmi baj nem történt, nem csúszott le és nem szakadt el. A menstruációm is rendszeres és nem kevesebb mint máskor, most azonban (1hétre az előző menstruációmtól) kezdek furcsa fáradtságot, és hányingert érezni. Gondolkodtam rajta és lehet, hogy az időtől van. Mindenesetre ha nem történt baj az óvszerrel és minidg védekeztünk és a teljes aktus közben(nem csak amikor elment) akkor aggódhatok terhesség miatt? Volt olyan aki úgy lett terhes, hogy mindig védekeztek és semmi baj nem volt az óvszerrel?
Köszönöm annak aki segít!
18/L
nálunk nem szakadt ki nem is csúszott le, mégis van egy 2hónapos kisfiam:)
17/L
11:57 kicsit elbizonytalanított :S:S biztos hogy így lettél terhes? nem lehet hogy petting vagy vmi közben?:S
én azt hittem, hogyha nem szakad el és nem csúszik és megfelelően használjuk(kezet is mosunk utána meg minden) akkor 100 h nem lesz baj :S
gondolkodom a tabin, csak kicsit félek a mellékhatásaitól..de végülis az sem 100. szóval semmi sem az :S :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!