Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esély van a terhességre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van a terhességre?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, fogamzásgátló tabit szedek, elvileg mostanában van peteérésem. Tegnap este a barátommal gumi nélkül csináltuk de nem élvezett belém, hanem kivette elötte. Antibiotikumot kellett szednem 1 hétig, de már 2 napja befejeztem a kúrát.
2010. jún. 27. 09:13
 1/5 A kérdező kommentje:
am lindynette-t szedek
2010. jún. 27. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
ha fogamzásgátlót szedsz, nincs peteérésed, kivéve, ha rosszul szedet a tablettát, vagy valami gyengíti a hatását, az antibiotikum például ilyen, ezért kell ilyen esetben kiegészítő védekezés, ez benne van a tájékoztatóban is, mert, ha gyengül a hatás, bármikor lehet peteéréses és nem vagy védett a terhességtől.
2010. jún. 27. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Minek szeded, ha nem tudod, hogy működik?...

NINCS PETEÉRÉSED, ha tabit szedsz.

Az antibiotikum csökkenti a hatását, de ezt te is tudhatnád, mert benne van a betegtájékoztatóban.. El kéne olvasni kiscsillag...

15/L

2010. jún. 27. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:

12:02

Komolyan? Anya vagy 16 évesen?:O Legalább nem vetetted el.. :) Ha nekem becsúszna valahogy, én is megtartanám...

15/L

2010. jún. 27. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha 16 évesen tablettát szedsz, arra is lehetne eszed, hogy elolvasd a tájékoztatóját.

Antibiotikum után egy hétik kiegészítő védekezés szükséges. A megszakítás pedig NEM igazi védekezés. Pl gumit kellett volna használnotok...

De azért ne ájulj el, elég kicsi az esélye, hogy teherbe estél...

2010. jún. 27. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!