Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon terhes vagyok?
1 hete volt az első együtt létem. Mivel egyes dolgokban még elég informálatlannak vélem magam, ezért gondoltam hozzátok fordulok. Elképzelésem sincs, hogy milyen lehet az, amikor a fiú beléd élvez, így másnap elkezdtem picit parázni, hogy mi van ha.. Mind a kettőnkben volt ital, viszont a fiú jóval idősebb és tapasztaltabb nálam.
Lényegében, 27- 30 órára rá bevettem egy Escapelle esemény utáni tablettát, a biztonság kedvéért, de még azóta is félek, hogy mi van, ha... 19/L
Nem védekeztetek sehogy?
Akkor nagy az esélye, de ha vettél esemény utánit akkor nem vagy az.
Az esemény utáni tabletta kb.85%-os biztonsággal akadályozza meg a teherbeesést.
Tehát nem kizárt,hogy terhes lettél,de nincs rá túl sok esély.
19 évesen ne akard már bemagyarázni nekünk,hogy nem tudtad,hogy védekezni kell ,ha nem tervezel gyereket.Ez nem informálatlanság,hanem ostobaság.Buta vagy,előbb-utóbb terhes leszel,mert te ilyen butuska típus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!