Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasi nem akar óvszert?
Ne légy elkeseredve egy ilyen, a másik érdekeit figyelembe sem vevő, bunkó miatt.
Nem értek egyet azzal, hogy a férfiak nem szeretik az óvszert! Saját, de más férfiak tapasztalatát írom most le, amikor azt mondom, hogy óvszerrel is lehet tökéletes élményben részesülni. Aki nem szereti, az - persze - minden ócsároló szóval jellemzi, de hidd el, nem így van. Ő óvszerrel nem szereti. Ő dolga, de ne várja el tőled, hogy Te pedig ezt a módot szeresd!!!
A gumi szeretete vagy ellenzése a személytől függ.
Még egy tanács: amiatt, hogy szakítottál ezzel a férfival, ne mondj le soha a párkapcsolatról!!! Megérdemled (mint mindenki más), hogy életutadon legyen melletted egy társ, aki megért, akivel együtt örülsz és együtt szomorkodsz (ahogyan az élet éppen hozza). Ehhez kívánok sok sikert!
Rgy idős férfi.
Sajnos a legvékonyabb fiszem-f_szom gumikban sem olyan jó a szex mint nélküle (plusz nálam is elég szoros, volt olyan, hogy le is lankadt a szorítástól, és hát nagyon magyarországon nem lehet méretekben válogatni). Nekem eddig mikor volt barátnőm megbeszéltem velük hogyan legyen, volt akivel 1,5 éven keresztül mindenfajta! védekezés nélkül szexeltünk, és semmi nem lett belőle (azért ehhez kell tudni irányítani a dolgokat), de volt akivel új kapcsolatom volt és a lány dobta be, hogy legyen gumi nélkül, és én elleneztem, hogy ne b_ssza szét a hormonjait fogamzásgátlóval stb.vel, de megbeszéltük. Ez így kell korrekten működjön! Aki ilyenért elhagy nem értél neki annyit, én semmi pénzért nem hagytam volna el azokat a lányokat akikkel jártam, akivel meg csak egy/pár éjszakásra terveztem, az tudott is róla, nem hülyítettem.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!