Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek ha a pasi nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ősz kérdése:

Mit tegyek ha a pasi nem akar óvszert?

Figyelt kérdés
Új kapcsolatom kezdődött és le is feküdtünk egymással,de a pasim az első együttlét után úgy döntött nem szeretne többet gumival-mit csináljak?engedjek neki?

2018. nov. 24. 22:04
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat-azt mondja nem jó neki a szex gumival-ha én ragaszkodom hozzá-akkor vége-neki semmi baja nincs-de messziről jött ember bármit mondhat.Még csak 2.5 hónapja ismerem-most feküdtünk le elöszőr
2018. nov. 25. 00:47
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak óvszer nélkü hajlandó, s ha nem mész bele, akkor nem kellesz neki. Neked se kelljen. Egy idő után OK, ha máshogy szeretné. De még csak egyszer voltatok együtt. Ne pazarold az időtök!
2018. nov. 25. 00:50
 13/29 A kérdező kommentje:
sajnos én is gondolom,hogy nem vagyok fontos neki-mondta is hogy én jobban ragaszkodom hozzá mint ő hozzám
2018. nov. 25. 00:52
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

13. Akkor szerintem egyértelmű mit tegyél!

S sajnálom, hogy így jártál! :-(

2018. nov. 25. 00:55
 15/29 A kérdező kommentje:
én is sajnálom-mert beleestem-kedves rendes volt velem-de őt csak a szex érdekli-azért is volt több tucat nője már
2018. nov. 25. 00:58
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom. Azért de durva, hogy ilyen emberek vannak, aztamindenit, ennyire nem odafigyelni a másikra, hát kész.
2018. nov. 25. 02:11
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Látom, hogy először félreértettem a kérdést. Azt hittem, hogy teherbeesés megelőzéséről van szó. Látom, hogy a szokásos szexuális együttlét a tét. Sok férfi nem szereti az óvszert, mondván - nem "érzi" a nőt. Pechje van, ha a nő ragaszkodik a gumihoz.

Azt írod, hogy sok nője volt már. Minél több volt, annál nagyobb a nem kívánt nemi fertőzés veszélye.

Azt tanácsolom, amit sokan előttem - szakíts vele, bármilyen mézes-mázos a szava!

Férfi vagyok és nem tinédzser korú.

2018. nov. 25. 10:01
 18/29 A kérdező kommentje:
Már mindent megszakítottam vele-még a számát is töröltem-még a lelkem fáj-de meg leszek-talán jön valaki aki velem marad-én se vagyok már tini-de akkor is fáj
2018. nov. 25. 11:23
 19/29 DnPlymn ***** válasza:
100%

Majd jön más :)

Amúgy tényleg érzéketlen az óvszerben való együttlét, kb képtelen vagyok elmenni benne, DE ennek ellenére nem nagy áldozat manuálisan befejezni.

2018. nov. 25. 11:50
 20/29 A kérdező kommentje:
ő se tudott elmenni benne-levette úgy élvezett el.De nem tudom mert a másik párommal 3 évig használtuk semmi baja nem volt-még el is élvezett benne.Persze hogy jön más-talán-vagy már senki se kell-jó nekem egyedül is
2018. nov. 25. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!