Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható a Pharmatex hüvelykrém? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kiegészítésnek használnám, gumis védekezés mellett, ha esetleg kiszakadna a gumi.2018. nov. 22. 20:33
1/5 anonim válasza:
Az exemmel használtuk, de nem a krémet hanem a kúpot. Nem lett terhes igaz de mi gumi nélküli szexhez használtuk, akkor még fiatalabb voltam ma már biztos nem bíznék benne.
Gumi mellé meg szerintem felesleges. Vegyetek Durexet, vagy ugyan azt a minőség kategóriát (nem tudom milyen van még azon kívül) és rendesen húzza fel a gumit, levegőmentesen, szabályosan. Rendeltetés szerűen tároljátok az óvszert, és figyeljetek oda, hogy olajok ne kerüljenek az anyagára. Illetve nem tudom, hogy maga a Pharmatex milyen hatással van az óvszerre. Ha így jártok el nem hiszem, hogy kiszakadhat. Életemben eddig egyszer szakítottam el csak óvszer, de akkor egy picit levegős volt.
2/5 anonim válasza:
Engem a kúp nagyon kiszárított, ha a gumit rendesen használjátok nem kell kiegészítő védekezés
3/5 anonim válasza:
Amit elfelejtettem leírni, hogy az exemnek egy idő után hüvelyi irritációt okozott a Pharmatex így abbahagytuk, de mástól is hallottam, hogy nem igazán hosszú távú használatra van.
4/5 anonim válasza:
A baratnom kétszer esett teherbe gumi+pharmatex mellett. ('biztos nagyon vigyazhattak pedig' )
5/5 anonim válasza:
Ja és az óvszert nem lehet a pharmatex el együtt használni amúgy, mivel kiszakadhat. Le is van írva benne egyebkent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!