Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye már nem kell félnem?
Május 22.-én abbahagytam a gyógyszert 7 napos szünetre.
29.-én lefeküdtem a barátommal és gumival védekeztünk de kiszakadt, és csatt belém minden. :S. Másnap reggel már elkezdtem szedni megint a gyógyszert.
Most Júni. 19.-én megint abbahagytam de rendesen megjött meg minden. Ugye akkor nem vagyok terhes?
Mert megjött meg minden de több jelet is észrevettem ami arra utal. Hányinger napi szinten. A hasam meg nemtom.. olyan mintha nőtt volna.
Tesztet venned is felesleges!Ugyan már..csak tudod h mikortól véd mégis a tabletta, akkor minek kell feleslegesen parázni?
Ha a menstruáció 1. napján vetted be akkor már 1 hét után védett voltál, hanem az elsőn, akkor is védett voltál már az 1. levél végén!Tehát nem vagy az!
És szerinted már ilyenkor jelentkezne tünet?:) kizárt h az vagy! De a párod nem próbálta ezt elmondani?Ő sem olvasott legalább utána?Ajánlom h nézegessétek a betegtájékoztatót!Lehet a hányinger 1 mellékhatás is, ha továbbra is fennáll szólj az orvosodnak, de az is lehet h stressz v gyomorrontás.
De tudom.
Csak azért mégis para van.
Hát lehetsz akár az is!
Tölts ki egy terheségi tesztet utána pedig kiderül!
/Melékesen nem írtál kort ami egy picit számít/
Nem kell izgulnod.Az első levélen és a 7 napos szüneten is túl voltál már,mikor belédélvezett.Már a gumi sem volt indokolt,mert 1 hónap után minden fogamzásgátló már véd.
Az óvszer dolog már nekem is feltűnt,mint a 79%-os hozzászólónak.Ennyi béna nem lehet.Mi évekig több,mint 3 évig heti rendszerességgel gumit használtunk és soha nem szakadt el.Nagyon nagyunk,ha valakinek már nem az első szakad.Na mindegy.
Nektek tényleg célszerűbb a tabletta.A hányinger lehet a mellékhatása is és lehet attól,hogy idegeskedsz.Tesztelhetsz,elmehetsz dokihoz is,de mérget mernék venni rá,hogy nem vagy terhes.Természetesen,ha minden úgy történt,ahogy leírtad és a 21 tabi bevétele alatt nem szedtél antibiotikumot,nem hánytál,nem volt hasmenésed,minden tablettát bevettél (időben) stb.Ha ezek nem voltak,akkor védve voltál első hónap után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!