Kell félnem? Ugye nem a szülés?
31-ik hétben vagyok.
Hajnal óta fáj a hasam,derekam.Elég kellemetlen.
Nem első baba, de akkor nem volt ilyen,ott sürgősséggel császároztak, így nem tudom mit kellene éreznem.
Ugye nem szülés?Túl korai lenne.
Szia!
Nyugodj meg! Ez nem a szülés, csak a front. Ülj be egy kád meleg vízbe és lazíts! El fog múlni. Szerintem ez jósló fájás. Egyfolytában fáj vagy bizonyos időközönként? Mennyire erős a fájás? Nekem a jóslóim mensi szerűek voltak, de a rendes szülési fájások másak voltak nálam. Figyeld a fájást és ha időközönként jön nem egyfolytában fáj akkor menj be a kórházba ahol szülni fogsz hogy meg tudjanak vizsgálni. Egy barátnőm is terhes azt hiszem ő is 30-31 hetes lehet, tegnap beszéltem vele telefonon és ő is ugyanígy fájdogál ahogy te. Izgulok érte, de szerintem biztos, hogy csak a front miatt van. Majd írj, hogy hogy vagy!
Pihenj sokat!
SZia
Ezt innen senki nem tudja eldönteni a gép mögül.
Már nem emlékszem, hogy ctg-t mikórtól csinálnak, lehet, hogy kellene nálad is.
Ha az első császármetszés volt, nem lehet, hogy a régi heg nem elég vastag és most gond van vele?
Talán orvoshoz kellene fordulni, ez így tényleg bonyolult már egy fórumozónak.
keresd fel a dokid még ma,vagy menj be a szülészeti ambulanciára,nem normális,ha már ennyi ideje tart.
most hogy vagy?
Első vagyok. Nem forró vizet írtam hanem meleget és épp azért mert mikor nekem jósolgatott ezt a tanácsot kaptam a szülésznőmtől és nekem egyből el is múlt és jól is esett a meleg víz.
Kérdezőnek: Remélem minden rendben van veled, felhívtam az említett barátnőmet ő már jól van, csak a front miatt volt rosszul. Pedig azért izgultam érte...:) Biztos hogy már te is jobban vagy, legalább is nagyon remélem. Majd írj hogy mi a helyzet, elmúlt-e, voltál-e orvosnál és mit mondott, stb.
Minden jót szia!
Sziasztok!
Holnap kell mennem újra.
Ma nem lettem okosabb.A babát nézték csak.
A görcs elmúlik, visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!