Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A hormon mentes fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hormon mentes fogamzásgátló mennyire biztonságos? Fontos

Figyelt kérdés

találtam az interneten ezt a " Pharmatex hormon mentes fogamzásgátló - hüvelytabletta " - t és azt szeretném megtudni , hogyha ezt használom akkor a párom belém élvezhet vagy inkább használjuk a megszakításos módszert ?

előre is köszönöm

2010. jún. 25. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem olyan biztonságos, mint az óvszer vagy a tabletta, de biztonságosabb, mint a megszakításos. Általában szoptató kismamáknak ajánlják, mert náluk a tejtermelődés csökkenti a teherbeesés kockázatát.
2010. jún. 25. 15:31
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm . nekem ezt ajánlották , mivel 16 vagyok és , hogy ne borítsam fel a hormonháztartásom .
2010. jún. 25. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
a mai alacsony hormontartalmú fogamzságátlók nem fogják felborítani a hormonháztartásodat. nyugodj meg szedd nyugodtan
2010. jún. 25. 15:50
 4/8 A kérdező kommentje:
rendben van . köszönöm szépen .
2010. jún. 25. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A pharmatex nem biztonságos!!!! Senkinek sem ajánlom!!! Rengeteg ismerősöm esett már tőle teherbe. Komolyan csajok, megéri? :S
2010. jún. 25. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok és az orvosom mondta h inkább fogamzásgátló tabi monnt h ezeket a hormonmentes bigyókat használjam mert egyáltalán nem biztonságosak!
2010. jún. 26. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

ha használod,csakis megszakitással együtt!!

Ez jobb: Patentex oval kúp

2010. jún. 26. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sisasok veszek fel, fő a védekezés!
2010. jún. 27. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!