Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükség van eseményutáni tablettára?
Figyelt kérdés
Fél-egy percig óvszer nélkül szeretkeztünk, akkor sem "durván", hanem csak élőjátékként. A legrosszabb esetben, ha épp akkor van peteérése, szükség lehet esemény utánira? Tudom felelőtlen dolog volt. Nyilván nem történt elélvezés, de valós lehet a "baj"?2018. nov. 4. 09:45
1/5 anonim válasza:
Esély mindig van a terhességre. De én ilyen miatt nem vennék be hormonbombát, ami aztán hónapokra szétcseszi a szervezetemet.
2/5 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért kérdezem, mert ha esetleg a jövőben nagyobb baj történik, pl. az aktus végén szakad az óvszer és nem telt el megfelelő mennyiségű idő a két tabletta között az lehet nagyobb baj, mert nem kapkodhat be az ember ennyi hormont rövidebb idő alatt, bár nemtudom.
2018. nov. 4. 10:31
3/5 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne normálisan védekezni, nem gondolod? Egy szem esemény utáni tabletta annyi hormont tartalmaz, mint egy évi adagnyi fogamzásgátló tabletta. Talán kifizetődőbb lenne azt szedni. Vagy megtanulni gumit használni.
4/5 anonim válasza:
Az előváladékban akkor van spermium ha előtte már elélvezett a pasi és nem volt pisilni. (Igen most egy vitát robbantók ki, de a legtöbb szakorvos így gondolja).
Szerintem ennyi miatt ne vegyél be. Ha 2 tökéletesen egészséges pár van együtt ovulációkor és beleélvez a nőbe akkor van 15-20%esély a babára. Persze, ez nem nyugtat ha nektek pont összejön.
Meg nagyon sokaknak sokáig működik a megszakítás.
Én nem vennél be olyan tabit, ennyi miatt biztos nem. Nőgyógyász a barátom ő sem engedné ennyi miatt, hogy bevegyem.
De persze neked kell átgondolni, meg te tudod pontosan mi a helyzet, mi történt. Pl középidőben mikor? Ovukor vagy utána 1-2 nap?
5/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, vele szoktunk is, de sajnos hibáztam aláírom. 2-3 pisi volt az utolsó elélvezés után. Sajnos ovulációról pontosat nemtudok írni, csak a legrosszabbat feltételezem, az is lehet, hogy épp nincs. A lány előző menstruációja múlthónap, kb. Okt. 11-12-13 környékén volt.
2018. nov. 4. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!